Ultima oră

Politia ne informeaza!

Ziarul de Vrancea
1 feb 2010 1202 vizualizări
Pistoale, cutite si arme de vinatoare

Politistii de la Arme au descoperit in cadrul unei razii un barbat care a introdus ilegal armament in tara. Oamenii legii au stabilit ca focsaneanul a introdus in mod ilegal in tara, in decembrie 2009, prin Vama Nadlac, un pistol si cinci cartuse aferente acestuia. Tinarul s-a ales cu dosar penal pentru contrabanda cu arme. Tot politistii de la Arme cerceteaza un incident produs la Paunesti. Simbata, Neculai Ologu, 50 ani, din Paunesti, a sesizat politia cu privire la faptul ca, in jurul orei 13.30, pe fondul unei altercatii verbale cu Dorinel Dobre, a fost amenintat cu un briceag decatre acesta. Ca sa se apere, Neculai Ologu a folosit arma de vinatoare pe care o detinea in mod legal, tragind un foc in plan vertical. Politistii au intocmit doar penal si in acest caz. (D. C.)


Focsani: A fumat "iarba"


Un alt tinar a ajuns la spital dupa ce a fumat o tigara speciala. Simbata seara, Danut F., 20 ani, a ajuns la sectia UPU de la Spitalul Judetean, unde a fost diagnosticat cu inhalatie halucinogena etnobotanica. S-a stabilit ca acesta a fumat dintr-o tigara cumparata de la un magazin de plante etnobotanice, impreuna cu un prieten. Doar unul dintre tineri a avut probleme si a ajuns la spital. De la inceputul acestui an, mai multi tineri au ajuns la spital dupa ce au fumat astfel de tigari. Desi legea permite comercializarea unor astfel de produse, in ultima perioada tot mai multi tineri au probleme de sanatate din pricina acestor droguri. (D. C.)


Iesean judecat pentru inselaciune


Constantin Trifan, un iesean de 39 de ani, a fost trimis in judecata pentru o inselaciune de peste 140 de mii de lei. Trifan a fost reclamat de doi parteneri de afaceri focsaneni, de la care ieseanul a cumparat marfuri. Potrivit anchetatorilor, in perioada 2008 "" 2009, Trifan a incheiat contracte de comercializare cu cele soua societati din Focsani, a ridicat marfurile pentru care a emis 24 de bilete la ordin, insa acestea, o data introduse la plata, au fost refuzate din lipsa de disponibil in cont. In acest mod, ieseanul a creat un prejudiciu de 144.939 de lei, insa nu a dat explicatii in legatura cu faptele sale, intrucit s-a sustras de la urmarirea penala. Alaturi de Trifan, procurorii au mai anchetat o persoana, cu care ieseanul a fost asociat, insa in privinta acesteia s-a dispus scoaterea de sub urmarirea penala, intrucit partile vatamate au precizat ca nu au incheiat contracte decit cu ieseanul. (N. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.