Ultima oră

Accidente, soferi fara permis sau bauti

Dan Chiriac
1 feb 2010 1441 vizualizări
Politia nu a facut economie la chitantierul cu amenzi in week-end

Politistii rutieri au organizat la finalul saptaminii o ampla actiune pentru depistarea celor care nu poarta centura de siguranta sau se urca bauti la volan. In urma acestei actiuni au fost aplicate in total 461 sanctiuni contraventionale, dintre care 182 numai pentru neportul centurii de siguranta. Valoarea totala a sanctiunilor aplicate este de 26.185 lei. Totodata, au fost constatate sapte infractiuni la regimul circulatiei rutiere, au fost retrase 11 certificate de inmatriculare si suspendate opt permise de conducere. Vineri, Eugen Moise a fost oprit in Focsani pentru ca nu purta centura de siguranta. Intrucit conducatorul auto nu avea documentele de legitimare asupra lui, s-a procedat la verificarea acestuia in baza de date, ocazie cu care s-a constatat ca avea suspendat dreptul de a conduce. Tot cu ocazia actiunii desfasurate, politistii l-au depistat in trafic pe Neculae Boagiu, din Focsani, care conducea un Ford desi avea autorizatia provizorie expirata. Nici soferi bauti nu au scapat de controalele Politiei. Dorinel Bradeanu, 41 din Focsani, dar si Robert Moraru, 22 ani, din Poiana Cristei, s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influenta alcoolului. Pavel Anton, 37 ani, din comuna Nereju, a fost gasit cu o alcoolemie de 0,46 grame la mie, in timp ce se afla la volanul masini sale. La Modruzeni, politistii l-au depistat si pe Lucian Andrevici, care conducea auto marca VW Golf, avind o alcoolemie de 0,52 mg/l alcool pur in aerul expirat. Cu ocazia verificarilor efectuate, politistii au descoperit si faptul ca acesta nu poseda permis de conducere. Totodata, din cercetari a rezultat faptul ca fratele celui in cauza, care este proprietarul autoturismului, i-a incredintat masina, desi avea cunostinta despre faptul ca nu are dreptul de a conduce. Ambii frati s-au ales cu dosar penal. Din fericire, sfirsitul saptaminii trecute a fost unul linistit pe sosele, cu un singur accident rutier. Acesta s-a produs la Calimanesti. Politistii spun ca Ionut Pintilie, 21 ani, din Focsani, in timp ce conducea autoturismul personal, nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile de carosabil acoperit cu polei, a derapat si s-a rasturnat in sant. Soferul a fost ranit usor. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.