Ultima oră

LIFE: Caru' cu Vedete 30.01.2010

Ziarul de Vrancea
30 ian 2010 600 vizualizări
Andreea Raicu o concureaza pe vedeta din Avatar; Bianca si Bote s-au despartit la Targul de nunti; Daniela Gyorfi si-a angajat veterinar personal; Guta: "Am copilul in spital, dar vin la Miss Piranda", iar Gina Pistol e singura

Bianca si Bote s-au despartit la Targul de nunti. Furtuna in Paradis! Povestea de dragoste dintre top-modelul Bianca Dragusanu si designerul Catalin Botezatu pare sa se apropie de final. Prezenti la deschiderea Targului de nunti "Expo Ideal Mariaj" cei doi s-au certat mai mult de o jumatate de ora, ochii Biancai fiind mereu inlacrimati, scrie Click.


Daniela Gyorfi si-a angajat veterinar personal. Pentru ca ii este greu sa mearga la cabinet cu doi caini si doua pisici, cantareata primeste saptamanal vizita unui specialist care le deparaziteaza, le consulta, le tunde si le taie unghiile. Faptul ca Daniela Gyorfi este o mare iubitoare de animale, nu mai reprezinta un secret pentru nimeni, insa putini stiu ca este "mamica" a doi caini si doua pisici la care tine ca la ochii din cap - un cocker de 14 ani, o pisica batrana, alta culeasa anul trecut din copacul din fata blocului si un shar-pei primit de Craciun de la fostul ei iubit, George Tal, scrie Cancan.


Guta: "Am copilul in spital, dar vin la Miss Piranda". Rasturnare de situatie in cazul scandalului de la Miss Piranda. Dupa ce, ieri, Libertatea a scris ca Nicolae Guta se teme sa vina la eveniment pentru ca Florin Salam urmeaza sa-i "fure" coroana, regele manelelor spune ca va face tot ce poate sa ajunga, azi si maine, la Sala Polivalenta din Bucuresti, scrie Libertatea.


Fosta iubita a lui Varga s-a rasturnat cu masina. Ana Maria Gheorghe a suferit un accident rutier destul de serios in noaptea de miercuri spre joi, dar din fericire a scapat doar cu cateva zgarieturi. Vedeta de la Acasa TV a parasit cafeneaua de pe bulevardul Decebal unde isi face de obicei veacul, miercuri seara, putin dupa ora 22.00, impreuna cu o prietena. La volanul unui Logan si cu amica sa in dreapta, "Bea" a pierdut controlul masinii in zona podului din cartierul Fundeni, derapand din cauza carosabilului extrem de alunecos. Fosta iubita a lui Dacian Varga a trecut apoi prin clipe de cosmar. Masina s-a invartit de trei ori, iesind de pe sosea, dupa care s-a oprit intr-un sant, rasturnata cu rotile in sus. Norocul celor doua tinere a fost ca in apropierea locului unde a avut loc accidentul se afla o benzinarie, iar angajatii statiei au sarit imediat in ajutorul fetelor, scotandu-le din Loganul avariat, scrie Cancan.


Gina Pistol e singura! Frumoasa blonda Gina Pistol s-a despartit de Nicola acum trei saptamani si este din nou singura, conform declaratiilor facute in emisiunea "Happy Hour" de la PRO TV. "A fost o alegere pe care am luat-o amandoi. Cred ca in viata nimic nu este intamplator. Ne-am despartit de 3 saptamani. Noi am avut parte de multe impacari si despartiri si speram sa invatam ceva din asta. In momentul asta insa, cred ca este definitiv. Poate e si din cauza faptului ca eu sunt foarte impulsiva iar el orgolios si cateodata introvertit", a declarat Gina Pistol, la "Happy Hour", scrie Libertatea.


Andreea Raicu o concureaza pe vedeta din Avatar. Vedeta Prima TV s-a alaturat reprezentantelor unui celebru brand international de cosmetice, aparand pe coperta catalogului din luna februarie. Rand pe rand, marile actrite de la Hollywood au devenit imaginea firmei de cosmetice Avon, fie la nivel local, ca Jennifer Hudson sau Courney Cox, fie global, ca Salma Hayek sau Reese Witherspoon. De curand, Andreea Raicu s-a alaturat si ea celebritatilor, devenind reprezentanta parfumului Eternal Magic in Romania, scrie Cancan.


Brianna, executata silit de amantul fostului sot. Afacerea «Avere contra copil in vitro» a esuat. Jerome Goupil a obtinut in instanta dreptul de a o executa silit pe printesa Brianna Caradja. Iubitul fostului sot al femeii vrea sa recupereze astfel cateva mii de dolari care ar fi ajuns in contul printesei pentru niste ovule donate unei mame purtatoare, scrie Click.



de Mihai Cimpoesu HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.