Ultima oră

Copil muscat de un pitbull la Adjud

Dan Chiriac
30 ian 2010 2469 vizualizări
Un elev din clasa a saptea de la Scoala Mihail Armencea din Adjud a fost muscat de un pitbull, imediat dupa ce a iesit de la cursuri.

Incidentul s-a produs joi seara, iar conducerea unitatii de invatamint a fost cea care a solicitat ajutorul ambulantei si a politiei. "Elevul terminase orele si a plecat acasa. In afara scolii a fost muscat de un ciine. Am fost anuntati imediat despre cele intimplate, iar copilul a fost dus la spital. Din fericire copilul nu este grav. Acesta este in clasa a saptea si este un elev foarte bun la invatatura", ne-a spus Reta Strat, directorul Scolii "Mihail Armencea". Tatal copilului a informat politia despre incident si a facut plingere impotriva proprietarului animalului. Barbatul care nu si-a supravegheat ciinele s-a ales cu dosar penal. Conform legilor in vigoare cei care nu au grija de ciinii periculosi se pot alege cu o pedeapsa cu inchisoarea cuprinsa intre 6 luni si cinci ani, iar in Vrancea chiar au fost astfel de condamnari. Din fericire, copilul nu a patit nimic grav. Acesta a fost dus la spital, dar nu a ramas internat. Copilul are o copca si a fost nevoit sa faca preventiv vaccinul antirabic. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 14 ore, 23 minute, 50 secunde
Pe strada Valcele din Focsani, zeci de copii care merg la scoala au de infruntat in fiecare zi, dimineata mai ales, haitele de caini pripasiti in marginea orasului. Mai nou, in portile larg deschise citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.