Ultima oră

POLITICA:Sorina Placinta: Declaratia mea de avere este corecta, e vorba despre o neintelegere

Ziarul de Vrancea
28 ian 2010 490 vizualizări
Senatorul PD-L Sorina Placinta a declarat, referitor la sesizarea facuta de Agentia Nationala de Integritate catre Parchetul ICCJ, ca declaratia sa de avere este intocmita corect si din punctul ei de vedere este vorba despre o neintelegere, care se va lamuri.

"Declaratia mea de avere este făcută corect si cred că este o neintelegere. Sunt convinsă că, uitadu-se din nou ANI pe documente, se vor lămuri toate lucrurile", a spus fostul ministru al Tineretului si Sportului. Plăcintă a precizat că, din ceea ce intelege, sesizarea ANI face referire la declaratia de avere din 2009.


"Nu am citit, este vorba de anul 2009, an pentru care deocamdată nu s-a făcut declaratia de avere. Ea s-a făcut pentru 2008, care este depusă, iar pentru 2009 se va depune in 2010, in februarie sau martie. Toate modificările pe care Agentia de Integritate le mentionează sunt pentru 2009", a explicat fostul ministru.


Sorina Plăcintă a mentionat că nu a stiut despre cercetările ANI in cazul său, ci doar despre unele verificări făcute pe 23 iulie 2009, pentru anul 2008, iar atunci lucrurile au fost clarificate.


ANI a sesizat astăzi Parchetul ICCJ să facă cercetări in cazul senatorului PD-L Sorina Plăcintă, fost ministru al Tineretului si Sportului, pentru că nu a mentionat in declaratiile de interese că este actionar si administrator la mai multe societăti



Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.