Ultima oră

Sofer turc implicat intr-o tamponare la Obrejita

Dan Chiriac
28 ian 2010 539 vizualizări
Azotatul scurs dintr-un camion s-a dovedit a fi altceva u aseara, un alt TIR a deraiat in zona

O tamponare intre doua tiruri produsa marti seara pe E 85, in comuna Obrejita, a pus pe jar autoritatile. Apelul primit la 112 informa despre faptul ca unul dintre tirurile implicate este incarcat cu azot. Posibilitatea repetarii unui incident de genul celui de la Mihailesti i-a determinat pe pompieri si politisti sa ajunga in cel mai scurt timp la fata locului si sa izoleze zona. Unul dintre tiruri apartinea unei firme din Bulgaria si era condus de un sofer turc, in timp ce celalalt era inmatriculat in Ilfov. Dupa ce au eliberat carosabilul de cele doua camioane, pompierii au constatat ca tirul bulgaresc era incarcat de fapt cu un alt ingrasamint chimic. "Cind au ajuns la fata locului, agentii de politie rutiera au raportat faptul ca din semiremorca autotrenului inmatriculat in Bulgaria s-au scurs 20-30 Kg de substanta granulata alba, care s-a imprastiat pe partea carosabila. Pompierii ajunsi au constatat faptul ca substanta deversata pe partea carosabila este un alt ingrasamint care nu constituie pericol pentru populatie sau pentru mediu, neafectind siguranta circulatiei rutiere", a precizat subinspectorul Catalina Olteanu, de la biroul de presa al Politiei. Politistii au stabilit si cum s-a produs tamponarea. Din verificarile efectuate s-a stabilit faptul ca Daniel G., 37 ani, in timp ce conducea autotrenul marca Steir, pe DN 2 E 85, din directia Focsani - Buzau, nu a observat autotrenul marca DAF stationat pe prima banda si a intrat in colizune cu acesta. Incidentul nu s-a soldat cu victime, iar traficul s-a desfasurat in conditii normale in zona. Aseara, in aceeasi zona, a mai derapat un TIR condus tot de un sofer bulgar, insa incidentul nu s-a lasat cu raniti sau pagube prea mari. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.