Ultima oră

Infopol

Ziarul de Vrancea
27 ian 2010 594 vizualizări
Mini-Stiri din judet

Focsani: Barbat "euforic" la spital"¦


Un barbat de 31 ani din Focsani a ajuns luni la Spitalul Judetean din Focsani dupa ce a inhalat un praf etnobotanic cumparat de la "magazinele de vise". Acesta a apelat la ajutorul medicilor de la UPU acuzind ameteli si dureri de cap desi a inhalat praful la sfirsitul saptaminii. Diagnosticul pus de medici a fost de "intoxicatie prin inhalare de substanta halucinogena". Dupa ce a fost repus pe picioare omul a plecat acasa. (R. M.)


"¦Dar si la volan


Politistii de la rutier au efectuat o actiune in urma careia mai multi soferi s-au ales cu dosare penale. Astfel, la Obrejita, pe E85, a fost depistat Andrei Damaschin, 23 ani, din orasul Chitila, judetul Ilfov, in timp ce conducea un Audi, avind autorizatia de circulatie provizorie expirata. In Focsani a fost oprit Marius Preda, din Focsani, care conducea o masina Audi, desi consumase alcool inainte de a se urca la volan. Luni, George Trifanescu, 42 ani, din Panciu, a fost gasit de politisti si pus sa sufle in alcooltest pentru ca prezenta halena alcoolica. A rezultat o alcoolemie de 0,94 grame la mie. (D. C.)


Gasit mort in sant


Ieri dimineata, un barbat din Virtescoiu a fost gasit fara suflare pe marginea drumului, cauzele mortii fiind inca necunoscute. Chiar daca anchetatorii au descoperit in apropierea locului unde a fost gasit barbatul urme de cadere si picaturi de singe, unele rani de la nivelul capului ar putea indica o agresiune asupra acestuia. Pina acum, anchetatorii stiu ca Viorel Dan Foca, de 32 de ani, din Botosani, lucra cu ziua in comuna si locuia la o ferma din apropiere. Se pare ca barbatul a fost vazut in seara de luni la un bar din localitate, unde a consumat bauturi alcoolice, insa martorii au precizat ca Foca nu a avut nici un conflict cu nimeni. Cauza exacta a mortii va putea fi stabilita abia astazi, dupa autopsie. (N. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.