Ultima oră

POLITICA:Scandal in PNL: Renate Weber o acuza pe Adina Valean ca a facut pactul cu Rosia Montana Gold

Ziarul de Vrancea
26 ian 2010 670 vizualizări
Weber sustine ca sotia presedintelui PNL a organizat astazi o dezbatere despre proiectul Rosia Montana impreuna cu canadienii de la Gabriel Resources la care niciun opozant al acestuia nu ar fi fost invitat. Mai mult, nici Weber nu ar fi putut lua cuvintul

Nici la Bruxelles nu e liniste, nici macar in acelasi partid. Intr-o postare pe Facebook, europarlamentara liberala Renate Weber isi acuza colega de partid si de Parlament European că a organizat astăzi o dezbatere despre proiectul Rosia Montană impreună cu firma canadiană care ar urma să exploateze zăcămantul, RM Gold Corporation, la care nu a fost invitat niciun opozant al ideii.


"în această dimineată, aici, la Parlamentul European, Rosia Montană Gold Corporation impreună cu europarlamentarul liberal Adina Vălean organizează o pseudo-dezbatere despre "sustainable and responsible mining". De ce "pseudo"? Pentru că nici un oponent al proiectului minier Rosia Montană nu a fost invitat "" nici măcar europarlamentarii romani despre care se stie că au o pozitie clară impotriva proiectului nu au primit invitatie! Nu stiu de ce, poate aflu astăzi", scrie Weber.


Europarlamentara liberală s-a dus la dezbatere, unde ar fi avut parte de o altă surpriză: nu a fost lăsată să vorbească. "Desi solicitasem foarte politicos dnei Vălean să iau cuvantul (inclusiv printr-un biletel pe care i l-am trimis pe la inceputul dezbaterii, in care promiteam să mă incadrez in 3 minute) si desi mai erau 20 de minute din timpul oficial alocat evenimentului, dna Vălean a inchis pur si simplu seminarul si nu a permis luări de cuvant".


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.