Ultima oră

Infopol

Ziarul de Vrancea
26 ian 2010 620 vizualizări
Mini-Stiri oferite de politia judetului

Odobesti: Si-a razbunat prietena


Doi tineri din Odobesti s-au luat la bataie din cauza unei fete. Politistii au fost sesizati de Georgian Anghel, 19 ani, despre faptul ca a fost lovit de Marius Rascu, 23 ani. Victima a ajuns la spital fiind diagnosticata cu traumatism abdominal si contuzie cranio-toracica. în urma anchetei, politistii au stabilit ca intre cei doi s-a declansat un conflict, motivat de faptul ca Georgian ar fi lovit-o in seara zilei de simbata pe prietena lui Marius Rascu. Anghel a mers la un bar din oras unde a palmuit-o pe barmanita, nimeni alta decit iubita agresorului. Fata a cerut ajutorul prietenului, care nu a ezitat sa-i aplice o corectie scandalagiului. (D. C.)


Adjud: "Bijutier" de ocazie, saltat de politisti


Un tinar din municipiul Adjud a fost retinut de politisti dupa ce a revindut bijuterii furate. Luni, politistii din Adjud l-au identificat pe Gica Dragoi, 26 ani, din Adjud, pe numele caruia la data de 13 ianuarie instanta a emis mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea. Tinarul este condamnat la un an inchisoare deoarece la data de 14 noiembrie 2008 a inlesnit valorificarea unor bijuterii din aur, cunoscind ca bunurile provin dintr-un furt. Acesta a fost incarcerat la Penitenciarul Mindresti. (D. C.)


Terenul parintilor, motiv de disputa


Un barbat de 51 de ani va fi judecat pentru ca a refuzat sa respecte o hotarire judecatoresca, dar si pentru distrugere. Ilie Bindar, care locuieste fara forme legale in Biliesti, s-a ales cu dosar penal dupa ce nu i-a permis unei vecine sa lucreze un teren agricol, desi aceasta detinea terenul in baza unei decizii judecatoresti definitive. Cel de-al doilea cap de acuzatie consta in faptul ca Ilie Bindar a taiat de pe terenul unei alte vrincence trei arbori. In urma anchetei s-a stabilit ca ambele terenuri au fost detinute in trecut de mama inculpatului, care le-a vindut in urma cu ceva timp, acest lucru fiind contestat si in prezent de Bindar. (N. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.