Ultima oră

AJOFM are cinci directori!

Daniel Garleanu
26 ian 2010 1765 vizualizări
Doi dintre ei sint bolnavi in acte, dar se intilnesc cu Basescu la - 15 grade

Cei doi directori social democrati ai Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, Doru Geany Balan si Laurentiu Marin, nu s-au insanatosit oficial nici pina acum, dar pareau ca arata foarte bine in timp ce dansau cu foc Hora Unirii in Piata Teatrului. Cu toate ca in certificatele medicale ale celor doi sint trecute boli grave, care necesita interventii chirurgicale sau izolare, social democratii se inghesuiau pe 24 ianuarie sa-i stringa mina sefului statului, Traian Basescu, venit in vizita la Focsani. In ciuda imaginilor, adjunctul Laurentiu Marin sustine ca nu s-a mai intilnit cu "seful" sau si coleg de partid, insa spera ca saptamina viitoare sa participe le noua evaluare a Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca. "Saptamina viitoare vom merge la evaluare la ANOFM. Sa vedem cind se va organiza concursul de evaluare pentru ca, dupa ce ne intoarcem din concediu, in cinci zile trebuie sa mergem la evaluare", ne-a declarat Laurentiu Marin. Agentia a ramas condusa doar de pedelista Mioara Lazar inca de anul trecut, din data de 2 octombrie, cind directorii PSD s-au imbolnavit peste noapte. Fotoliul de director coordonator al lui Geany Balan este ocupat temporar de Iozefina Iaru, iar postul de director adjunct al lui Laurentiu Marin este tinut pe perioada determinata de Camelia Iliescu, doua doamne impuse de o aripa din PD-L. Cele doua directoare nu au reusit sa-si gasesca timp sa vorbesca cu presa de cind au fost investite in functie pe motiv ca sint "foarte ocupate" sau poate ca nu au nimic de comunicat. De asemenea, in "silenzio stampa" este si Geany Balan care nu a mai dat curs insistentelor presei de cind a intrat in concediu medical. In tot acest timp, numarul somerilor vrinceni s-a ridicat la cote neintilnite de ani buni. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 17 ore, 32 minute, 33 secunde
Domnilor Directori de la CAS (cred ca santeti vreo 4-5)nu va doare sufletul cand vedeti cum se duc banii pe apa sambetei - pe plata acestor C.M. LUATE PE OCHI FRUMOSI? A-ti luat la verificat un medic citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.