Ultima oră

LIFE: Faze Tari 25.01.2010

Ziarul de Vrancea
25 ian 2010 438 vizualizări
Vrea sa depaseasca viteza sunetului aruncandu-se din spatiu; Un caine a parcurs 600 de kilometri pentru a se intoarce acasa; Are cea mai mare colectie de Pokemon; Un fermier din New York si-a impuscat cele 51 de vaci, dupa care s-a sinucis

Au ascuns 900 de kilograme de cocaina in ananas. Trei traficanti au fost arestati pentru ca au vrut sa introduca in Belgia peste 900 de kilograme de cocaina pe care au ascuns-o in cutiile de ananas. Politia olandeza i-a arestat pe cei trei suspecti in aceasta saptamana (n.r. - unul a fost arestat in Rotterdam, altul in Amsterdam, iar al treilea se afla deja in custodia politiei), colaborand intens si cu autoritatile belgiene. De asemenea, traficantii mai aveau la ei o mitraliera, un pistol, munitie, dar si 119 telefoane mobile. Integral in Libertatea.


Are cea mai mare colectie de Pokemon. Britanica Lisa Courtney, in varsta de 21 de ani, are cea mai mare colectie de jucarii Pokemon din lume, fiind detinatoarea recordului Guinness in acest sens. Tanara din Hertfordshire, care a adunat 12.113 astfel de jucarii, a facut o pasiune pentru celebrul personaj animat din adolescenta, de la varsta de noua ani. Impresionanta colectie de jucarii este tinuta atat in camera ei, cat si in dormitorul parintilor acesteia. Integral in Cancan.


Un fermier din New York si-a impuscat cele 51 de vaci, dupa care s-a sinucis! Un vecin al barbatului i-a descoperit cadavrul si a precizat ca acesta avea probleme personale. Ciudat este ca inainte de a-si lua viata, Dean Pierson, in varsta de 59 de ani, si-a impuscat toate vacile. "Vedem multe sinucideri in fiecare an, dar nu de acest gen", a declarat un reprezentant al politiei din oras. Integral in Cancan.


Un caine a parcurs 600 de kilometri pentru a se intoarce acasa. O intamplare neobisnuita s-a petrecut in Italia. Rocky, un caine ciobanesc german, a parcurs 600 km, din Salerno pana in Pisa, pentru a se intoarce la stapanul sau. Animalul fusese salvat de la moarte de Ibrahim Fwal, un sirian care locuieste la Carrara. In urma cu trei ani cainele a fost furat de tigani. Fwal l-a cautat cu disperare, a dat anunturi, luni in sir, in ziare, dar in zadar. Intre timp, Rocky a fost abandonat. L-a adoptat o familie din Salerno. De dorul lui Fwal, Rocky a incercat sa fuga. A evadat si acum aproximativ un an si-a inceput calatoria. Cainele a plecat in cautarea lui Fwal, ajungand la Pisa, la numai 100 kilometri de Carrara, scrie Click.


Vrea sa depaseasca viteza sunetului aruncandu-se din spatiu. Austriacul Felix Baumgartner, pilot de meserie, vrea sa sara dintr-o zona aflata la limita stratosferei cu spatiul cosmic, la 36 de kilometri altitudine, unde va fi urcat cu o capsula. De acolo, Felix va efectua o cadere libera, in incercarea de a depasi viteza sunetului, de peste 1.100 km pe ora, si va ateriza pe Pamant cu ajutorul unei parasute, scrie Libertatea.


Sensul giratoriu, o istorie veche de peste 100 de ani. Sensul giratoriu are o importanta definitorie pentru organizarea, fluidizarea si siguranta traficului rutier. Importanta sa pentru trafic si pentru participantii la trafic este tot la fel de mare ca a semaforului sau a mecanismelor de la bordul masinii. Insa, chiar daca sensul giratoriu ne pare astazi banal acesta are o istorie respectabila, veche de peste un secol. A fost inventat acum mai bine de 100 de ani in SUA fiind mai degraba niste simple "cercuri de trafic" decat sensuri giratorii in sensul cunoscut de noi azi, scrie AutoDigest.ro.



de Stefan Popovici HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.