Ultima oră

LIFE:Caru' cu Vedete 23.01.2010

Ziarul de Vrancea
23 ian 2010 461 vizualizări
Andreea Mantea isi pacaleste fanii oferindu-se pe net; Bianca Dragusanu, amendata de politie din cauza silicoanelor; Maria Dinulescu s-a impacat cu Codin Maticiuc, iar Consuelo vrea sa plece in Haiti

Andreea Mantea isi pacaleste fanii oferindu-se pe net. Postul de instiintare pe care l-au primit toti prietenii ei virtuali i-a facut pe acestia sa reactioneze si sa vina cu propuneri din ce in ce mai indraznete. Andreea le-a dat apa la moara si, ca urmare a materialelor aparute recent in presa, care o "cupleaza" cu diversi burlaci ravniti, i-a invitat la o cafea, cu mentiunea ca a doua zi vor aparea cu siguranta si ei in ziare. "Cine vrea sa ajunga pe primele pagini ale tabloidelor il invit la o cafea! :))))))))))", posta Mantea, sigura fiind ca ziaristii ii vor cadea in plasa, scrie Cancan.


Simona-Sensual si Nicu Maharu s-au despartit dupa 10 ani. Simona-Sensual nu mai vrea sa fie iubita lui Nicu Maharu. Dupa mai multe scandaluri amoroase, in care vedeta rubricii Vremea i-a luat apararea omului de afaceri, tanara a decis ca vrea sa-si refaca viata. "Ne-am despartit. Ce-i drept, ne mai vedem, a fost chiar si la ziua mea de nastere, insa nu in calitate de iubit", ne-a declarat, ieri, Simona. Blonda de la rubrica Vremea sustine ca fotografiile publicate in ultima perioada in Libertatea, cu Maharu in prezenta altor femei, in diverse ipostaze, nu reprezinta neaparat motivul rupturii, insa tensiunea creata in jurul lor a avut si ea o contributie, noteaza Libertatea.


Bianca Dragusanu, amendata de politie din cauza silicoanelor. Vedetele autohtone sfideaza zilnic regulile de circulatie pe motiv ca nu suporta sa poarte centura de siguranta atunci cand merg cu automobilul. Cele mai multe dintre VIP-urile care ignora prevederile Codului Rutier sunt femei, iar scuza lor principala este ca dispozitivul de protectie le incomodeaza teribil pentru ca le apasa... bustul voluptuos. Evident, fruntase in acest club sunt posesoarele de silicoane proeminente, care nici nu vor sa auda de centura decat daca vad in timp util echipajul de Politie Rutiera, scrie Cancan.


Maria Dinulescu s-a impacat cu Codin Maticiuc! Frumoasa actrita Maria Dinulescu a venit insotita la evenimentul Best Film Fest, ce are loc in aceasta seara la Cinema Studio, de Codin Maticiuc, semn clar ca cei doi s-au impacat si se afla din nou intr-o relatie. Iar daca simpla lor prezenta impreuna nu era suficienta, Maria si Codin s-au sarutat, s-au imbratisat si s-au tinut de mana in fata celorlalti invitati, noteaza Libertatea.


Nicoleta Luciu se apuca de cantat muzica populara la nunti si botezuri. Vedeta este hotarata sa faca bani frumosi din muzica. Pentru asta, insa, va fi nevoie de timp si foarte multi bani. Astfel, bruneta a decis sa se retraga timp de un an de pe scena muzicala si sa revina in costum popular. Actrita de la Acasa TV se reprofileaza. Chiar daca nu este un proiect care se va desfasura in perioada imediat urmatoare, Nicoleta Luciu intentioneaza sa se concentreze mult mai mult asupra carierei muzicale. Daca in acest moment repertoriul ei este extrem de limitat si contine doar doua piese originale si cateva coveruri, iar show-ul ei dureaza 30 de minute si nu se preteaza decat petrecerilor private restranse, anul viitor bruneta va putea canta inclusiv la nunti si botezuri. Inainte de marea relansare, Nicoleta a decis sa ia o pauza in care sa se concentreze doar asupra actoriei, noteaza Cancan.


Consuelo vrea sa plece in Haiti. Sotia lui Adrian Mutu a fost profund impresionata de urmarile cutremurului care a zguduit Haiti acum o saptamana.Consuelo Matos Gomez, originara din Republica Dominicana, tara care imparte aceeasi insula cu Haiti, a demarat o actiune de strangere de ajutoare pentru victimele nenorocirii, scrie Click.


Cristi Brancu a plans in direct. Cristi Brancu, moderatorul emisiunii Agentul VIP a plans, in direct, joi, din... iubire. Pe 21 ianuarie s-au implinit doi ani de cand a cunoscut-o pe Oana Turcu, sotia lui. In timp ce se derulau imagini cu cei doi in diverse ipostaze, Cristi i-a spus Oanei cat de mult o iubeste. La un moment dat, foarte emotionat, moderatorul a inceput sa planga, scrie Libertatea.


Mihaela Radulescu: «Se poate ivi o noua casnicie, un nou copil!» Indragostita lulea de Dani, Mihaela Radulescu a decis sa stearga cu buretele neimplinirile din plan sentimental. Dupa ce, ani buni, le-a aruncat cuvinte grele fostilor soti, vedeta doreste sa ingroape securea razboiului, pregatind terenul pentru o noua casnicie. Viata sentimentala tumultuoasa a Mihaelei Radulescu ar putea constitui cu lejeritate subiectul unui roman savuros, noteaza Click.



de M.C. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.