Ultima oră

Au luat sase premise in asteptarea lui Basescu

Dan Chiriac
23 ian 2010 890 vizualizări
Politistii rutieri au intrat in alerta pentru vizita pe care seful statului urmeaza sa o faca la Focsani. Joi dupa-amiaza, politistii au efectuat o actiune pentru a preveni accidentele produse in urma unor depasiri neregulamentare

Agentii rutieri au stat cu aparatele radar pe mai multe drumuri nationale, dar si pe E 85 pentru a vedea cum circula soferii in conditiile in care pe unele portiuni de drum mai exista inca un strat de zapada. "Am ridicat sase permise celor care au efectuat depasiri pe sectoare de drum unde acest lucru era interzis. La acest sfirsit de saptamina vom fi angrenati in actiunile ce se vor desfasura cu ocazia zilei de 24 Ianuarie, dar asta nu inseamna ca nu vom supraveghea si traficul rutier", ne-a spus comisarul sef Alexandru Cara, de la Serviciul Politiei Rutiere. Politistii lucreaza in aceste zile si la incheierea unui parteneriat cu cei de la Scoala "Ioan Basgan" Focsani. Timp de doua luni, oamenii legii vor tine mai multe sedinte cu elevii si vor edita un manual dupa care adolescentii vor putea invata regulile rutiere. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.