Ultima oră

LIFE: Caru' cu vedete 22.01.2010

Ziarul de Vrancea
22 ian 2010 389 vizualizări
O'Brien si cea mai scumpa poanta din istoria talk show-urilor; Poze cu Bahaian facand sex in grup; Milionarul care a consolat-o pe Alexandra Dinu; Smiley, nud, in ipostaze tandre cu Laura Cosoi

Cea mai scumpa poanta din istoria talk show-urilor - Conan O\'Brien se razbuna pe NBC cu un Bugatti Veyron "Soarece". In ultima sa emisiune, gazda talk-showului The Tonight Show , Conan O\'Brien, a fost autorul unui moment comic extrem de costisitor pentru postul de televiziune NBC. O\'Brien a scos din buzunarul postului NBC 1,5 milioane de dolari pentru o poanta "nesarata". Totul pentru a se razbuna pentru faptul ca Jay Leno, gazda showului "The Jay Leno Show", l-a inlaturat pe irlandez de la carma actualei sale emisiuni, potrivit AutoDigest.ro.


Bahaian era obsedat sexual! Serialul Cancan despre viata ascunsa a lui Sergiu Bahaian scoate la iveala o noua bomba! Reporterii ziarului au descoperit ca afaceristul banuit de crime in serie era dependent de partidele de sex in grup la care participa frecvent si pe care le filma in apartamentul sau! Acesta se inconjurase de prieteni swingeri cu care isi satisfacea fanteziile sexuale. Logodnica lui Sergiu, Cati Onica (originara din Republica Moldova si despre care ati putut citi pe larg in ziarul nostru de ieri), agrea si ea asemenea orgii.


Milionarul care a consolat-o pe Alexandra Dinu. Mogulul Andrea Rizzoli si Alexandra Dinu au vorbit, pentru prima oara, cu reporterii revistei italiene "Chi", despre relatia lor de iubire. Cu zambetul pe buze, Alexandra le-a spus jurnalistilor ca e bucuroasa de faptul ca Mario s-a apropiat foarte mult de iubitul ei. "Andrea e foarte bun cu Mario. Intre ei este o mare armonie si joaca impreuna playstation. Mario il adora", marturiseste Alexandra, citeaza Click.


Smiley, nud, in ipostaze tandre cu Laura Cosoi. Smiley si iubita lui, Laura Cosoi, au participat la o sedinta foto pentru numarul din februarie al revistei Tabu. Sinceri, indragostiti, frumosi. Din privirile si atingerile lor razbeste, dincolo de fotografiile reci, iubirea. Cei doi se completeaza, se contempla, se adora, ignorand aparatul foto, pentru a le arata tuturor cat de frumoasa e relatia dintre ei, scrie Libertatea.


Ricky o are la mana pe Moni Columbeanu. Ceea ce initial pareau doar mici intepaturi intre sotia lui Irinel Columbeanu si fostul ei angajat au degenerat intr-un scandal de proportii. In timp ce Moni defileaza pe la toate emisiunile spunand ca intre ea si Ricky nu este nimic, acesta o avertizeaza ca detine proba. Socat de amploarea pe care a luat-o toata povestea, fostul sofer a decis sa-i puna capat chiar daca va fi nevoit sa faca un gest nu tocmai... galant. In tot acest timp s-a vehiculat ideea ca sotia lui Irinel Columbeanu i-ar fi trimis lui Voicu mai multe mesaje cu continut romantic, care, scoase la lumina, i-ar putea distruge acesteia atat imaginea, cat si casnicia, scrie Cancan.


Oana Bercaru: «M-am lafait acasa la taticul Playboy». Ca o printesa! Asa s-a simtit Oana Bercaru in vila "taticului" Playboy, Hugh Hefner, unde a petrecut o saptamana de vis. Cu majordom la dispozitie, petreceri cu invitati celebri si masini de fite, bauturi rafinate si mancaruri alese, rasfatul a fost garantat. Si-a aratat de trei ori formele voluptuoase in revista Playboy, iar "taticul" publicatiei, Hugh Hefner, a placut-o atat de tare, incat a invitat-o la resedinta lui din Los Angeles, scrie Click.


Maharu s-a distrat cu doua femei. Maharu s-a distrat pe cinste intr-una din noptile trecute in Clubul Bamboo din Capitala. Insa nu impreuna cu Simona- Sensual, asa cum v-ati astepta, ci alaturi de o bruneta - cu care s-a sarutat de mama focului pana la ora 2.00 dimineata - si cu o blonda apetisanta, pe care a agatat‑o dupa ce a "scapat" de bruneta, scrie Libertatea.


de I.B. HotNews.ro




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.