Ultima oră

InfoPol

Ziarul de Vrancea
22 ian 2010 720 vizualizări
Mini-Stiri furnizate de Politie

Focsani: Furau benzina din rezervor


Trei tineri sint cercetati de politisti dupa ce au sustras carburant dintr-o masina. Politistii i-au depistat pe Petrica B., 19 ani, din Reghiu, Florin G., 16 ani, din Focsani, si Florin C., 16 ani, din Virtescoiu, in timp ce sustrageau carburant din rezervorul unui autoturism, care se afla parcat in cartierul Sud. Tinerii se deplasau prin oras cu masina unuia dintre ei. (D. C.)


Urmarit national bagat dupa gratii


Politistii vrinceni au reusit vineri noapte sa puna mina pe un urmarit national. In jurul orei 23.30 acestia l-au depistat pe Dumitru Lechea, care pe 14 ianuarie 2010 fusese dat in urmarire nationala pentru savirsirea infractiunii de vatamare corporala. Barbatul a fost incarcerat la Penitenciarul Focsani. (R. M.)


Focsani: A furat doua iPod-uri din Carrefour


Un barbat din Jaristea a intrat in atentia politistilor dupa ce a furat doua iPod-uri din centrul comercial Carrefour din Focsani. Furtul a fost sesizat de catre un agent de paza al supermarket-ului, moment in care i-a sesizat si pe politisti. Oamenii legii l-au identificat ca principal suspect pe George Drutan, acesta fiind suspectat si intr-un alt caz de furt. Politistii au reusit sa il prinda in flagrant si pe Stefanica Costandache. Acesta este cercetat pentru furtul unui telefon mobil. Politistii continua cercetarile in ambele cazuri. (R. M.)


Focsani: Dosar penal pentru folosirea ilegala a armei


Politistii de la Arme au descins miercuri la domiciliul unui focsanean, unde au gasit 12 cartuse de calibrul 5,6 milimetri. In urma cercetarilor s-a stabilit ca barbatul a tras in 2008 un numar de 30 cartuse de acelasi calibru in extravilanul orasului Odobesti. Acesta s-a ales cu dosar penal sub aspectul savirsirii infractiunilor de nerespectare a regimului armelor si munitiilor si uz de arma letala fara drept. Omul va trebui sa explice de unde are munitia. (D. C.)


Odobesti: Tilhar minor prins de politisti


Oamenii legii din Odobesti au pus mina pe un copil de 16 ani din Bolotesti care se sustragea cercetarilor pentru comiterea mai multor infractiuni de furt calificat si tilharie. Marius M. a fost dus la Centrul de internare a minorilor Focsani. Copilul urmeaza sa dea explicatii politistilor pentru faptele sale. (R. M.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.