Ultima oră

Restaurantul Romantic, spart imediat dupa incendiu

Dan Chiriac
21 ian 2010 1911 vizualizări
O banda de hoti a picat ieri in plasa politiei dupa ce a pradat restaurantul cuprins de flacari, dar si o biserica din municipiu u un alt hot a furat ieri o masina, dupa ce proprietarul a lasat motorul pornit

Sase tineri din Focsani au picat in plasa politistilor ieri dupa-amiaza dupa ce s-au specializat in spargeri nocturne. Banda are la activ mai multe spargeri date in ultimele doua luni. Ultima lovitura au dat-o in noaptea de duminica spre luni la o magazie apartinind Restaurantului Romantic din Focsani, care a ars la sfirsitul saptaminii trecute. De aici, tinerii au sustras mai multe navete de bere. Prima lovitura data de aceasta banda a fost la Biserica "Sf. Mina" din Focsani. Ieri, Vasilica But, 18 ani, Dinita Ghilaciu, 20 ani, Adi Pricop, 22 ani, Gabriel Cernea, 20 ani, Savel Moldoveanu, 24 ani, toti din Focsani si Iulian Dascalu, 20 ani, din comuna Suraia, au fost retinuti de politisti si audiati cu privire la spargerea a doua locuinte. Oamenii legii ne-au precizat ca acestia nu au avut insa legatura cu spargerea data la locuinta politistului Romeo Ilie, de la Serviciul Transporturi Feroviare, insa au un palmares bogat in alte locatii. "In urma audierilor efectuate si in baza probelor ridicate cu ocazia cercetarilor, s-a dispus inceperea urmaririi penale fata de cei sase invinuiti, acestia fiind cercetati in stare de libertate. Prejudiciul a fost recuperat in proporÃie de 90 %", spune subinspectorul Catalina Olteanu de la biroul de presa al politiei. Banda de hoti a creat o paguba de 10.000 de lei.


Masina lasata pornita, furata de la Vinatori


Neglijenta unui conducator auto a fost speculata din plin de un hot, care insa s-a bucurat prea putin de prada. Cornel Tatu, din Focsani, a sesizat Politia, intrucit in timp ce se afla in satul Petresti, in vizita la un prieten, a lasat autoturismul pornit, cu cheile in contact, iar la scurt timp a constatat ca masina, marca Ford Focus, i-a fost furata de persoane necunoscute. Politistii au "inchis" judetul, filtre fiind instalate la toate iesirile. Masina furata a fost gasita in cele din urma in municipiul Focsani. Un taximetrist a sesizat prezenta autoturismului suspect pe strada Brailei. Politistii au oprit masina in sensul giratoriu de la iesirea din oras, spre Galati. Suspectul este Gigi Zara, 48 ani, si a fost depistat cu o alcoolemie de 1,64 grame la mie. Barbatul a fost dus la Spitalul Militar pentru probe biologice. Acesta va fi cercetat pentru furt si conducere sub influenta alcoolului. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.