Ultima oră

POLITICA:Presedintele Basescu vrea introducerea votului prin corespondenta

Ziarul de Vrancea
20 ian 2010 499 vizualizări
Presedintele Basescu a declarat miercuri ca una din cele mai mari satisfactii ale mandatului precedent a fost indeplinirea promisiunilor pe care le-a facut romanilor din strainatate, precizind ca va milita pentru introducerea votului prin corespondenta si infiintarea unui call-center pentru acestia.

"Una din cele mai mari satisfactii ale primului meu mandat a fost indeplinirea promisiunilor pe care le-am făcut romanilor din străinătate, fie că am in vedere liberalizarea pietei muncii intr-un număr semnificativ de state ale UE, modificarea legii cetăteniei, reprezentarea acestor romani in Parlamentul de la Bucuresti sau cresterea numărului de consulate in străinătate" a declarat Traian Băsescu, in timpul intalnirii anuale cu membrii corpului diplomatic acreditat la Bucuresti, care a avut loc la Palatul Cotroceni.


El a mai spus că, in prezentul mandat, are in vedere introducerea votului prin corespondenta, infiintarea unui call-center pentru romanii din străinătate si deschiderea de noi consulate.


"Nu ne-am propus să facem o diferentiere intre cetătenii romani din interiorul tării si cei din afară. Promovarea intereselor si portejarea drepturilor ambelor categorii reprezintă o prioritate pentru mine si pentru politica externă romanească. Atunci cand vorbim insă de politica externă avem in vedere sprijinirea romanilor din afara granitelor. Pentru ei trebuie să implementăm acele proceduri si să creăm acele institutii care sunt mai bine pozitionate pentru a-i ajuta in viata de zi cu zi si mai ales in contactele lor cu tara", a mai spus Traian Basescu.


sursa:www.impactnews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.