Ultima oră

POLITICA:Vanghelie: Exista o caseta cu un politician important intr-o situatie delicata

Ziarul de Vrancea
20 ian 2010 594 vizualizări
Presedintele PSD Bucuresti Marian Vanghelie sustine ca i s-a propus sa cumpere o caseta video in care apare un politician important aflat in stare de ebrietate.

"Cineva din zona mass-media a avut o caseta video cu un politician, nu facea mare lucru, era beat. Si venise la colegul meu din mass-media si incerca să vadă dacă mă interesează să o cumpăr. La un moment dat, am aflat că mai fusese vandută la sapte, opt politicieni. Dacă există un lucru si s-a intamplat, nu ai cum să te feresti, nu stii in viată cand va trebui să plătesti. Nu am cumpărat-o pentru că era o chestie banală. Este un politician cunoscut, dar nu vă spun numele. Era intr-o stare destul de delicată", a declarat Vanghelie la OTV.


Presedintele PSD Bucuresti a subliniat că in imagini apare un politician important si a precizat că nu este vorba de Traian Băsescu.


"în mecanismul ăsta politic si al mass-mediei, ne invartim cu totii in aceleasi cercuri. Nu poti să spui anumite lucruri dacă nu sunt reale", a mai spus Vanghelie.



sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.