Ultima oră

Judecatoria Focsani, in minus la magistrati

Nicoleta Cristea
20 ian 2010 704 vizualizări
Judecatoarea Dorina Pintilie, din cadrul Judecatoriei Focsani, este primul magistrat vrincean care cocheteaza cu pensia anul acesta.

Judecatoarea a depus recent o cerere de eliberare din functie prin pensionare, solicitare care va fi discutata in cadrul sedintei Consiliului Superior al Magistraturii din 21 ianuarie. Magistrata pune in acest moment concluzii la sectia civila a instantei focsanene, insa pina in 2008 a fost judecator in cadrul Judecatoriei Panciu. Este posibil ca, in urma acestei pensionari, completele de judecata ale Judecatoriei Focsani sa fie din nou modificate, dupa ce la sfirsitul anului instanta si-a reorganizat structura, dupa ce mai multi magistrati au plecat. Este vorba despre judecatoarea Ana Dinu-Murgulet, care a intrat in concediu de maternitate, Marian Spinu, care s-a pensionat, si Mirela Dita, care a primit aviz favorabil pentru transferul la Tribunalul Vrancea. (N. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.