Ultima oră

Politistii soferi vor da lucrare de control

Raluca Manolache
20 ian 2010 616 vizualizări
Politistii care doresc sa conduca masinile de serviciu ale IPJ Vrancea vor fi testati in urmatoarea perioada pentru a se stabili daca sint sau nu soferi buni

Cei aproape 650 de politisti care au permisiunea sa se urce la volanul acestor masini vor fi evaluati in domeniul legislatiei rutiere, dar vor fi supusi si unui test psihologic. Agentii isi vor demonstra cunostintele prin completarea unui chestionar ce cuprinde 26 de intrebari. Pentru a trece de aceasta testare, ca si un sofer obisnuit, trebuie sa raspunda la cel putin 22 de intrebari. De asemenea, politistii tineri, care vor participa la aceasta testare pentru prima data, vor fi supusi si unei probe practice, pe traseu. Oamenii legii vor trebui sa le demonstreze superiorilor ca stiu sa conduca o masina si respecta mereu regulile Codului Rutier. La testarile trecute, mai multi politisti au pierdut dreptul de a conduce aceste masini. Poate ca asa se explica si o parte din incidentele in care au fost implicati agentii de politie. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.