Ultima oră

LIFE: Caru'cu Vedete 19.01.2010

Ziarul de Vrancea
19 ian 2010 500 vizualizări
Adelina Chivu, despre Cristi: «E superdulce, chiar si fara par»; Eva Kent nu pleaca de la macelarie; Florin Salam participa la Eurovision; Catalin Crisan a agatat un medic dermatolog, iar Alexandra Badescu e suparata foc pe Andrei Țardea" «Este un fatalau!»

Adelina Chivu, despre Cristi: «E superdulce, chiar si fara par!» Atunci cand boala "loveste", nu mai exista saraci si bogati, frumosi sau urati, vedete ori oameni simpli, de pe strada! Oricine poate constata asta atunci cand ajunge pe holurile sau in saloanele unui spital. Ieri dimineata, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, pe scarile ce duceau la etajul trei, unde este sectia de chirurgie, statea trista o tanara bruneta. Cu capul in pamant, plansa, putini sunt cei care ar fi recunoscut-o pe Adelina Chivu. Vedeta a venit duminica, la Bucuresti, pentru a avea grija de mama ei, care a suferit o interventie chirurgicala, ea fiind insotita de Cristi Chivu, sotul ei, noteaza Liberatea.


Eva Kent nu pleaca de la macelarie. Fosta vedeta XXX a fost surprinsa de paparazzii CANCAN in timp ce se strecura la ceas de noapte in casa fostului ei iubit, Cata Macelaru\', care a sarit imediat in ajutorul ei cand a vazut ca a fost deconspirata. Eva Kent are o viata amoroasa complicata si greu de inteles, chiar daca blonda s-ar oferi sa ne explice anumite ipostaze tulburi. Cu atat mai mult cand nu o face, ea traversand acum o etapa in care este hotarata sa nu comunice cu presa. Daca, in urma cu o saptamana, fosta vedeta de filme pentru adulti a fost surprinsa la mall in compania unui tanar, de care era foarte apropiata, tinand cont ca i-a dat si masina sa o conduca, vineri ea a fost vazuta strecurandu-se la ceas tarziu de noapte in locuinta altui barbat. Nimeni altul decat... fostul ei iubit, Cata Macelaru\', cel de care s-a "lipit" si despartit deja de mai multe ori intr-un an. Integral in Cancan.


Mandruta, asta nu e televiziunea familiei tale! Sefii stiristului sunt suparati ca i-a cerut scuze sotiei pe post. Lucian Mandruta a luat foc cand a aflat ca exista poze care ii demonstreaza infidelitatea si, de jena fata de sotie, s-a grabit sa-si ceara scuze, in direct. Numai ca gestul lui, pentru care nu s-a consultat cu nimeni, le-a intins nervii la maximum sefilor lui. Se pare ca acestia il vor scoate de pe post din februarie, scrie Libertatea.


Florin Salam participa la Eurovision. Editia din acest an a preselectiei nationale Eurovision ar putea fi mai interesanta decat de obicei. De ce? Pentru ca, in 2010, in afara de compozitorii si interpretii "abonati" la acest concurs, apar si cateva surprize. Probabil cea mai mare dintre ele poarta numele Florin Salam, noteaza Libertatea.


Catalin Crisan a agatat un medic dermatolog. Cantaretul si-a intalnit noua iubita la o petrecere privata, la care a participat in urma cu doua saptamani. Acolo i-a picat cu tronc o satena, pe care a invitat-o imediat la dans. La doar trei luni si jumatate de cand a devenit un barbat liber, Catalin Crisan iubeste din nou. Se numeste Alina si, culmea, este medic, ca si fosta sa sotie, Lucia Bubulac. Cel mai nou cuplu din showbiz si-a facut aparitia, sambata trecuta, la Teatrul de Comedie, unde a vizionat piesa "Elling", iar duminica a mers la "Revizorul". Pana la intrarea in teatru, iubita cantaretului nu s-a dezlipit de bratul acestuia, semn ca este foarte indragostita de el. "Alina este prietena mea. Ne-am cunoscut la o petrecere, la inceputul lui ianuarie. A fost dragoste la prima vedere si eu am fost cel care a facut primul pas. De doua saptamani suntem impreuna", a declarat, pentru CANCAN, Catalin Crisan.


Alexandra Badescu e suparata foc pe Andrei Țardea" «Este un fatalau!» Frumoasa Alexandra Badescu, fosta sotie a lui Andrei Tardea, le-a adus ieri judecatorilor expertiza ADN care dovedeste ca micuta Ariana este fata omului de afaceri. Ea pune punct astfel unui proces de luni intregi in timpul caruia Țardea, pe atunci iubitul Andreei Mantea, a sustinut sus si tare ca fetita nu este a lui. In plus, Andrei se va alege si cu o plangere penala, in conditiile in care a "uitat" sa plateasca pensia alimentara a micutei. E un fatalau care plange pe la televizor. Nu am ce sa-i zic. El continua sa-mi trimita mesaje in timp ce era cu Andreea Mantea", ne-a declarat Alexandra, referindu-se la declaratiile lui Andrei, de acum cateva zile, din emisiunea "Happy Hour" (PRO TV). In plus, avocatul fotomodelului va depune pe numele lui Țardea o plangere penala pentru incalcarea hotararilor judecatoresti. "Pentru ca nu a platit pensia alimentara si cheltuielile de la divort", a motivat acesta. Integral in Libertatea.


Sandra Bullock vrea rol de lesbiana, alaturi de Meryl Streep. Sandra Bullock a marturisit ca sarutul cu Meryl Streep de la Gala Critic\'s Choice Movie Awards, a fost unul dintre cele mai bune momente din viata ei. Ambele artiste au primit premiul pentru "cea mai buna actrita", in opinia criticilor de film americani, iar Bullock s-a declarat incantata ca momentul intim dintre ea si Meryl Streep a creat atata valva. "A fost incredibil. Se situeaza pe locul doi in topul celor mai bune momente din viata mea. Cred ca ar trebui sa facem un film impreuna, in care sa jucam rol de lesbiene. Toata lumea a zis: sa le punem sa interpreteze rolul de iubite", a povestit Sandra Bullock, noteaza Click.


Banel a luat lectii de pocher de la Adi de la Valcea. Adi de la Valcea a povestit pentru CANCAN detaliile petrecerii pe care a avut-o de Revelion, la Poiana Brasov, impreuna cu stelistul Banel Nicolita si fostul lui coleg Vali Badea. Amandoi sunt profesionisti, baieti foarte cuminti, alaturi de care m-am simtit excelent de fiecare data", a povestit cantaretul. In cele patru zile pe care le-au petrecut in Poiana, Banel si Badea au invatat si sa joace pocher de la Adi de la Valcea, un jucator recunoscut pentru valoarea sa, scrie Cancan.


de M.C. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.