Ultima oră

LIFE: Faze Tari 18.01.2010

Ziarul de Vrancea
18 ian 2010 405 vizualizări
Traieste cu lupii de opt ani; A iesit pe strada complet dezbracata si nimeni nu a observat; A fost nascut un miel cu chip de om; "Spiderman vrea sa escaladeze cea mai inalta cladire din lume

Traieste cu lupii de opt ani. Shaun Ellis s-a hotarat sa faca un experiment mai putin obisnuit: sa traiasca alaturi de o haita de lupi si sa le invete limbajul si comportamentul. Momentul prielnic a aparut cand o mama si-a respins cei trei pui. Shaun Ellis a "infiat" puii si a decis sa-i creasca si sa-i invete cum sa supravietuiasca in salbaticie. Relatia de prietenie, chiar familiala dintre Shaun si lupii sai este emotionanta: puii au crescut, l-au considerat o vreme seful haitei. Integral in Click.


A iesit pe strada complet dezbracata si nimeni nu a observat! Natasha a facut pariu cu un amic ca daca iese pe strada dezbracata, insa acoperita cu vopsea in jurul sanilor - gen maiou, dar si fesele si zona genitala de parca ar purta o pereche de jeansi scurti, nimeni nu va observa ca ar fi ceva iesit din comun. Probabil ca rusoaica a mizat pe talentul prietenului, asa ca si-a lasat formele prada pensulei de artist, dupa care, in mijlocul zilei, a iesit dezinvolta in oras. Mai departe, vezi aici ce s-a intamplat... o adevarata sedinta foto fara ca nimeni sa banuiasca ceva. Probabil ca lucrurile ar fi luat o intorsatura la 180 de grade daca ar fi inceput sa ploua. Integral in Cancan.


A fost nascut un miel cu chip de om! Locuitorii orasului Izmir, Turcia, au ramas socati cand o oaie a dat nastere unu miel cu chip de om. Acesta a fost nascut mort. "Am vazut mutatii la vaci si oi inainte. Am vazut un vitel cu un singur ochi, cu doua capete si chiar cu cinci picioare, dar cand am vazut mielul asta nu mi-a venit sa cred. Mama sa nu a putut sa il nasca natural si a trebuit sa o ajut", a declarat medicul veterinar. Acesta este de parere ca aceasta mutatie rara s-a produs din cauza unui surplus de vitamina A, dar si a nutritiei neadecvate, scrie Cancan.


"Spiderman" vrea sa escaladeze cea mai inalta cladire din lume. Alain Robert, \'\'Spiderman-ul\'\' francez renumit pentru actiunile sale de escaladare cu mainile goale a unor edificii urbane, intentioneaza sa se urce pe cea mai inalta cladire-turn din lume, \'\'Burj Khalifa\'\' din Dubai, informeaza AFP. \'\'Vreau sa fac acest lucru. Probabil intre ianuarie si aprilie 2011\'\', a declarat Alain Robert. "Ii cunosc pe oamenii din Dubai. Sunt interesati de o escaladare a cladirii. Problema in Dubai este temperatura, care poate atinge 40 grade Celsius\'\', a adaugat Alain Robert. In Dubai a fost inaugurata pe 4 ianuarie 2010 cea mai inalta cladire-turn din lume, \'\'Burj Khalifa\'\', de 828 metri, destinata sa devina noua emblema a emiratului. Integral in Libertatea.


Cum sa conduci cu ajutorul unui iPhone si al unui volan LEGO. Cei mai multi posesori de iPhone s-au bucurat pana acum de multitudinea de aplicatii si jocuri disponibile pentru terminalul mobil cu touchscreen. Desi putem alege din mii de jocuri care mai de care mai interesante, unii nu se multumesc cu atat si duc aceasta experienta la un alt nivel. Pentru a face un joc auto mai interesant, un posesor de iPhone a conceput un dispozitiv de condus cu ajutorul unui volan LEGO. Integral pe AutoDigest.ro


A facut 10 operatii estetice intr-o singura zi! Fost iepuras Playboy, Heidi Montag are doar 23 de ani si este dependenta de operatiile estetice. Fara indoiala, bisturiul e cel mai bun prieten al interpretei din serialul MTV "The Hills". Intr-un interviu acordat revistei "People" a declarat ca s-a operat de 10 ori intr-o zi. Blonda a petrecut o lunga perioada de timp gandindu-se daca merita sa-si schimbe look-ul, dar in cele din urma s-a hotarat. Pe 20 noiembrie 2009, Heidi a scos din buzunar mai bine de 30.000 de dolari pentru ca, in doar 24 de ore, sa-si faca urmatoarele operatii estetice: introducere de Botox in frunte, corectarea formei nasului, reducerea barbiei, injectare de grasime in obraji si buze, un minilifting la sprancene, liposuctie in zonele gatului, taliei si coapselor, interventii de corectare a urechilor clapauge, implant de silicoane si bombarea feselor. Integral in Click.


Si-a vandut unghia de la picior, cu 61$, pe internet. Un barbat din Noua Zeelanda si-a scos la licitatie pe internet, pe site-ul TradeMe, o unghie de la picior, pe care nu o mai taiase de un an. Potrivit 2news.co.uk, desi licitatia a avut 25.347 de vizualizari, suma cu care s-a vandut unghia cu o lungime de 12 milimetri a fost de numai 61$. Desi a fost dificil, a declarat posesorul unghiei de la degetul mijlociu de la piciorul drept, unghia a crescut frumos, scrie Libertatea.



de S.P. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.