Ultima oră

JUSTITIE:Oameni ingropati de vii sau inecati, victimele unui grup infractional cercetat de DIICOT(sursa:wwww.realitatea.net)

Ziarul de Vrancea
16 ian 2010 696 vizualizări
Gruparea actiona pe raza localitatilor Constanta, Ialomita si Bucuresti. Victimele erau ingropate de vii sau aruncate in canalul Dunare - Marea Neagra dupa ce erau obligate sa ingereze alcool si pastile de diazepam.

DIICOT cercetează uciderea a patru persoane de către un grup infractional


Zece persoane sunt cercetate de procurorii DIICOT, după ce mai multe unităti de combatere a crimei organizate, ofiteri DGIPI si SRI au strans probe care arată că acestea au ucis cel putin patru oameni pentru a sterge urmele unor afaceri ilegale cu file CEC sau bilete la ordin fară acoperiere.


Potrivit DIICOT, există informatii care arată că si alte persoane, fosti membrii ai grupării, ar putea să fi fost ucise de cei zece cercetati.


Gruparea actiona in localitătile Constanta, Ialomita si Bucuresti. Membrii grupării foloseau, pentru săvarsirea infractiunilor, persoane racolate in acest scop, pe numele cărora erau infiintate societătile comerciale, care primeau toate indicatiile privind modul de actiune, iar după ce isi indeplineau rolul, erau eliminate. Pană in prezent au fost identificate 4 victime, ucise prin cruzimi de către membrii grupului, in perioada 2006-2008. Astfel, după ce erau obligate să ingereze alcool si pastile de diazepam, victimele erau ingropate de vii sau aruncate in canalul Dunăre - Marea Neagră.


Două cadavre au fost găsite in curtea unei locuinte din comuna Cerchezu, sat Măgura judetul Constanta, fiind ingropate la o adancime de aproximativ 2,5 metri, deasupra lor fiind turnat un strat de piatră si beton. La data de 11 ianuarie a fost descoperit cadavrul unei alte victime, ucisă prin aplicarea mai multor lovituri cu ciocanul in cap, cadavrul fiind apoi aruncat in Canalul Dunăre - Marea Neagră. Cea de a patra victimă a fost ucisă in luna septembrie 2006, fiind aruncată de pe podul Cernavodă in Dunăre.


Prejudiciul estimat pană in prezent depăseste suma de 2 milioane de euro.


sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.