Ultima oră

LIFE: Faze Tari 15.01.2010

Ziarul de Vrancea
15 ian 2010 521 vizualizări
Si-a tatuat o pereche de ochelari pe fata; Forte paranormale ataca misiunea permanenta a Rusiei la NATO; A jefuit o casa pe zi, timp de 4 ani; El este cel mai mic politist din Anglia

Bebe-gorila, ce obraznicatura! Un pui de gorila si-a facut, astazi, debutul in public la gradina zoologica din Budapesta, Ungaria. Se vede treaba ca animalutului nu i-a facut prea mare placere sa dea nas in nas cu multimea de vizitatori si cu bliturile aparatelor de fotografiat, asa ca nu s-a sfiit sa le scoata limba, scrie Libertatea.


Forte paranormale ataca misiunea permanenta a Rusiei la NATO. Resedinta ambasadorului rus Dmitri Rogozin a fost invadata de miros de gaze provenind de la o conducta inexistenta, incidentul misterios fiind cercetat de Serviciile speciale rusesti. Mirosul de gaze s-a simtit cel mai intens in camera in care era instalat bradul de Craciun. Diplomatii rusi au chemat de urgenta serviciul responsabil cu distribuirea gazelor, dar vizita reprezentantilor acestora nu a facut decat sa le intensifice starea de panica, scrie Click.


Mamaie, vezi sa conduci? O pensionara din orasul britanic Tiverton a fost la un pas sa ramana fara carnetul de conducere dupa ce a pus in pericol viata celorlalti participanti la trafic. Femeia plecase la cumparaturi fara sa dea jos zapada de pe parbriz cand a fost trasa pe dreapta de oamenii legii. Politistii i-au dat batranei, care a reusit sa tina drumul drept, desi curatase doar cativa centimetri din parbriz, o lopetica si au avertizat-o ca la urmatoarea patanie o vor lasa fara carnet, scrie Cancan.


Si-a tatuat o pereche de ochelari pe fata. Un american care are deja corpul plin cu tatuaje si-a mai facut unul zilele trecute: o pereche de ochelari. Matthew e foarte mandru de noua achizitie cu toate ca alti oameni se feresc sa fie... ochelaristi. El vrea sa ramana asa toata viata, cu ramele negre pe fata, cu figura de tocilar, scrie Libertatea.


Ai mai vazut urs cu limba pana la cot? Vizitatorii unei gradini zoologice din SUA au ramas socati cand unul dintre ursii pe care ii admirau a cascat si limba enorma i-a cazut din gura. Animalul, care masoara doar un metru si 20 de centimetri, si-a expus organul bucal in toata splendoarea sa, distrandu-i pe cei prezenti la gradina zoologica Saint Louis Zoo din Missouri, scrie Click.


Ce l-a haituit pe autostrada! Autostrada A1 din apropierea rezervatiei nationale Kruger, din Africa de Sud, a fost scena unei extraordinare batalii pentru supravietuire intre un bivol si o leoaica hamesita. Bivolul a fost atacat in plin trafic de leoaica infometata, care l-a apucat cu coltii de un picior, scrie Cancan.


A jefuit o casa pe zi, timp de 4 ani. Peter Kerrigan (22 de ani) a ingrozit Marea Britanie cu jafurile sale. Timp de aproape patru ani a dat cate o spargere in fiecare zi. Incepand de la varsta de 14 ani, el a furat din 1.400 de case. Kerrigan se dadea drept politist sau instalator pentru a pacali persoanele in varsta sa-l lase sa intre in locuintele lor. Cel mai adesea se prezenta la usile batranilor imbracat in uniforma de ofiter, inarmat cu un carnetel si un pix, pretinzand ca face constatari, scrie Click.


El este cel mai mic politist din Anglia. Britanicul Robin Port este cel mai scund politist din Marea Britanie. El masoara 1,52 metri, insa acest lucru nu l-a impiedicat sa devina politist, si chiar unul de succes. Desi in Marea Britanie limita minima de inaltime admisa pentru cei care vor sa devina politisti este de 1,77 metri, Robin a fost acceptat si acum patruleaza pe strazile din Devon alaturi de cel mai bun prieten al sau si coleg, inspectorul, care pare un gigant pe langa el, scrie Cancan.


O alta ciudatenie din Rusia - Masina-galeata. O alta inventie ciudata, chiar daca doar la stadiul de concept pe calculator, vine din Rusia. Dupa ce acum cateva zile povesteam pe site despre o sauna mobila cu tractor, acum avem de-a face cu un concept unic si putin... bizar. Cineva din Rusia s-a gandit sa proiecteze o masina a carei caroserii sa fie... o galeatea imensa, scrie AutoDigest.ro.


: de R.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.