Ultima oră

POLITICA:Geoana: Ma astept ca PNL sa nu-si puna candidat in locul Daniel Popa(Sursa:www.impactnews.ro)

Ziarul de Vrancea
14 ian 2010 456 vizualizări
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, miercuri, ca se asteapta ca PNL sa nu isi desemneze candidat la alegerile partiale pentru colegiul de deputat din in Sectorul 4, in locul lasat vacant de Daniela Popa, pentru a respecta astfel o intelegere explicita parafata de PSD si PNL la nivelul Bucurestiului.

Am avut la nivelul Bucurestiului o intelegere politică cu PNL: in conditiile in care se eliberează un colegiu de parlamentar care a apartinut PNL, nu intervenim si nu punem candidat si ii sustinem, in conditiile in care se eliberează un mandat care apartine Aliantei PSD+PC, atunci liberalii nu pun candidat si ne sustin ei pe noi\', a spus Geoană.


El a spus că situatia care se va crea prin vacantarea postului de deputat detinut de Daniela Popa la nivelul Sectorul 4 este similară celei de la Sectorul 1, unde PSD nu a pus candidat si il spijină pe candidatul PNL Radu Stroe.


Geoană a spus că la nivelul Colegiului 1 din Sectorul 1 PSD acordă PNL un sprijin politic si moral, fără a se implica in campanie in sens propriu.


întrebat dacă se asteaptă ca liberalii să nu-si desemneze candidat in Sectorul 4, pentru postul vacantat de Daniela Popa, Geoană a răspuns afirmativ: "Da. Aceasta este o intelegere explicită făcută cu PNL la nivelul Bucurestiului. Nu e o decizie natională. Pentru Bucuresti am considerat că este un lucuru intelept să ne protejăm si să ne spijinim unii pe ceilalti".


Daniela Popa a primit, miercuri dimineată, avizul comisiilor de buget-finante pentru a fi numită in conducerea Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), eventualitate in care va trebui să demisioneze din Parlament.


Daniela Popa a precizat, marti, că s-a gandit să candideze pentru postul de membru al CSA, unde mandatul este de cinci ani, iar dacă va trece de votul Parlamentului, va renunta la Parlament si la PC. "M-am gandit să candidez, dar nu stiu cand se finalizează. Eu am avansat această chestiune", a precizat Popa, intrebată despre candidatura sa pentru postul de membru al CSA


www.impactnews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.