Ultima oră

LIFE: Caru' cu Vedete -12.01.2010

Ziarul de Vrancea
12 ian 2010 456 vizualizări
Bahmu :"Teo sufera ca nu mai este vedeta"; Simona-Sensual vrea masina de iarna; Piti junior, admiratorul secret al Marinei Dina; Il inseala "bomba sexy" pe Tanase?

Bahmu: "Teo sufera ca nu mai este vedeta". Nici nu a inceput bine noul sezon in televiziune, ca au si aparut scandalurile intre vedetele de pe micul ecran. Recent, Teo Trandafir, care in prezent realizeaza un show pentru mai multe posturi locale, a atacat-o pe Adriana Bahmuteanu, pe tema manelistilor invitati in emisiune. Replica vedetei Kanal D nu s-a lasat asteptata. "Nici la Romantica, nici la Prima, n-am avut manelisti si nu s-a agitat nimeni. Dar la Bahmuteanu de ce nu se mai agita nimeni? Dar la toti ceilalti, care fac numai asta?", a declarat, revoltata, Teo. Cititi mai mult in Libertatea.


Simona-Sensual vrea masina de iarna. Simona-Sensual, vedeta rubricii «Vremea», a probat un Jeep Wrangler. Cu toate ca e posesoarea unei masini de lux, un Mercedes SLK, Simona-Sensual pare sa aiba probleme in trafic, pe timp de iarna. Asa se face ca vedeta rubricii "Vremea" din Libertatea si-a inchiriat, zilele trecute, un Jeep Wrangler Rubicon de la BDT-Rent pentru a merge la munte. "Aveam chef de o iesire si mi-am inchiriat un Jeep, de la cei de la Ford BDT, ca sa nu risc sa raman cu masina mea cine stie pe unde. Am tras o tura prin Poiana Brasov, m-am relaxat un pic, dupa care am revenit in Bucuresti", ne-a declarat Simona in momentul in care a fost vazuta la volanul bolidului. Integral in Libertatea.


Rihanna neaga ca are herpes. Rihanna a negat vehement ca are herpes si totodata ca acesta ar fi motivul pentru care Chris Brown a batut-o in februarie 2009. Imediat dupa incidentul care a avut loc inainte de ceremonia de decernare a Premiilor Grammy un zvon ca artista are herpes a aparut in lumea mondena, insa aceasta sustine ca este doar o cicatrice. "Nu este deloc adevarat. Este o nenorocita de cicatrice pe buza. Este acolo in fiecare zi din viata mea", a declarat Rihanna pentru revista GQ. Integral in Libertatea.


Codin Maticiuc si Maria Dinulescu s-au despartit. Cei doi au inceput sa se intalneasca la inceputul lunii decembrie 2009, iar Maria a declarat ca este incantata de personalitatea noului ei iubit si ca "Daca ar fi fost sa ma iau dupa imaginea pe care o are, Codin nu m-ar fi interesat niciodata. Insa, l-am descoperit discutand. Imi place, este un tip inteligent" si "Codin are o caldura de care eu am nevoie in acest moment. Imi place privirea lui, este foarte vesela", scrie Cancan.


Il inseala "bomba sexy" pe Tanase? Cristi Tanase a inceput 2010 cu stangul in relatia cu iubita lui. Dupa ce, in prima zi a anului, mijlocasul a altoit-o pe apetisanta sa partenera pentru ca ar fi vrut sa ramana sa se distreze fara el intr-un club din Predeal, acum fotbalistul va trebui sa ii ceara explicatii fetei pentru o intamplare petrecuta in urma cu cateva zile. Atunci, conform surselor CANCAN, Iulia a fost vazuta in Pitesti, in spatele mall-ului din zona Podului Viilor, in compania unui alt barbat. Aceleasi surse sustin ca bruneta parea foarte afectuoasa cu misteriosul tip in timp ce se aflau impreuna in masina lui, un Mercedes S negru cu numere de Valcea. Integral in Cancan.


Piti junior, admiratorul secret al Marinei Dina. Fericit ca tocmai parafase contractul cu Universitatea Craiova, fiul fostului selectioner a ajuns, joi seara, alaturi de cativa prieteni, in clubul in care se afla intamplator si fosta sa iubita, Marina Dina. Cei doi s-au intretinut amical, ca doi vechi prieteni, fotbalistul tachinand-o pe blonda in gluma ca a facut ceva burtica. Apoi, juniorul a revenit la gasca sa de prieteni, alaturi de care a poposit in club nu mai mult de un ceas. La plecare, Alex a pus la cale un scenariu parca inspirat din clasica productie "Ani de liceu". Acesta a vazut in incinta clubului o vanzatoare de trandafiri careia i-a platit toate florile din cos si a rugat-o sa i le dea Marinei fara sa-i spuna vreo vorba, scrie Cancan.


Megan Fox si-a tras vila de 3.000.000 de dolari. Megan Fox si-a cumparat o vila eleganta in "cel mai fitos" cartier din Los Angeles, pentru care a platit suma de aproape 3 milioane $. Casa de 371 mp a fost construita in 1935. Megan a avut castiguri frumoase de pe urma filmului "Transformers", fiind deja solicitata pentru al treilea film din aceasta serie. O dovedeste si faptul ca vedeta si-a tras o vila destul de scumpa, imediat ce iubitul ei, Brian Austin Green, a scos la vanzare casa in care au locuit in Hollywood Hills, pentru suma de 2,4 milioane $. Cei doi vor locui in vila in stil mediteraneean din cartierul Los Feliz. Casa are 4 dormitoare, baie cu spa, bucatarie utilata supermodern, piscina, cateva terase cu vedere spre oras, scrie Click.


Amy Winehouse, satula de criticile tatalui. Cantareata este suparata foc pe tatal ei care a aparut saptamana trecuta in documentarul TV "My Daughter Amy" si a vorbit despre lupta pe care ea o duce cu drogurile si despre relatia pe care o are cu Blake Fielder-Civil. Amy Winehouse ii reproseaza tatalui ei Mitch faptul ca o face de rusine fiindca de fiecare data cand iese in public vorbeste despre problemele ei. Integral in Click.



de S.P. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.