Ultima oră

POLITICA:Diaconescu ar putea candida la presedintia PSD-www.impactnews.ro

Ziarul de Vrancea
11 ian 2010 442 vizualizări
Vicepresedintele PSD, Cristian Diaconescu a declarat, la Antena 3, ca PSD se poate moderniza si ca isi poate asuma responsabilitatea unei candidaturi politice, dar asta nu il scuza de responsabilitatea modernizarii.

Conform Realitatea, Cristian Diaconescu a spus: "dacă toti cei care au vorbit si vor vorbi de azi incolo sunt constienti că PSD are nevoie de altceva si vor face ceva inseamnă că ne putem moderniza".


Fostul ministru de Externe a mai spus la Antena 3: "Cu totii facem compromisuri, dar apropierea PSD-ului de PD-L acum va fi o mare greseală. Este un cliseu care a fost epuizat. în prezent cu totii ne putem asuma o responsabilitate".


Diaconescu a punctat: "Acesti lideri au construit acest partid odată cu tara, cu statul. Acum că suntem in Opozitie trebuie să verificăm dacă protectia socială ajunge, să propunem solutii de modernizare pentru cetătenii Romaniei".


Cristian Diaconescu a reiterat ideea că PD-L este un partid care functionează pe criterii militare.


"Functionează pe principii ale Grecii antice. în PD-L si există nevoia responsabilizării si a disciplinei. în prezent acest aspect pragmatic ne face rău tuturor. în schimb singurul răspuns pe care poate acum să il dea PSD este acela de schimbare. Dacă nu facem asta ne-am ratat scopul si toti cei care au iesit să spună că este nevoie de schimbare si nu fac nimic inseamnă că sunt farisei", a mai spus fostul ministru de Externe.


www.impactnews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.