Ultima oră

POLITICA:Liderul PNL a facut astazi un apel la alegatorii bucuresteni din Colegiul 1 pentru a veni la vot si a raspunde la ce se intimpla in Rom

Ziarul de Vrancea
10 ian 2010 385 vizualizări
"E clar ca in fata acestei ofensive a incompetentei, imposturii, clientelismului, nepotismului si nesimtitrii, intr-un cuvint, trebuie sa rezistam. Obligatia PNL este de a fi un partid politic de opozitie radicala fata de aceasta ocupatie pe care Romania o suporta in aceste momente"

" Primul pas pe care il facem in acest sens este să ne sustinem candidatul la alegerile partiale din Colegiul 1 din Capitală, pentru locul de deputat. Alegerile au o semnificatie specială, nu doar pentru că orice post de parlamentar este important intr-o democratie, si pentru că este un prilej ca alegătorii din acest colegiu să dea un răspuns la ce se intamplă in Romania", a declarat presedintele PNL Crin Antonescu. El a adăugat că partidul pe care il conduce este alături de candidatul Radu Stroe in lupta din Colegiul 1.


"Nu intamplător, cei doi candidati care se infruntă, (Radu Stroe si Honorius Prigoană n.red.) simbolizează foarte bine cum gandesc cele două partide să facă politică si care sunt valorile pe care le pretuiesc si le propun pentru reprezentarea politică societătii. Suntem cu totii alături si implicati alaturi de Radu Stroe, un om politic care nu candidează in numele tatăului său si pentru a i se intoarce datorii financiare si mediatice din campania electorală", a spus Antonescu.


Fostul candidat la presedinÃia tării a făcut totdată un apel la alegătorii bucuresteni "să dea un răspuns clar celor care au ajuns să creadă că in Romania se poate face orice". "Bucurestiul a arătat incă de la alegerile prezidentiale că vrea altceva si este momentul ca si in aceste alegeri partiale să isi exprime vointa. Trebuie ca domnii Băsescu, Boc, Prigoană, tată, fiu, toată clientela care pare să nu mai aibă nicio limită a PD-L să inteleagă că Romania isi caută valorile si in directia bunului simt, a competentei si onoarei", a conchis Antonescu.


www.realitatea.ne



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.