Ultima oră

POLITICA:Relu Fenechiu, vicepresedintele PNL, intentioneaza sa-i ceara premierului, printr-o scrisoare, intrarea liberalilor la guvernare.-www.realita

Ziarul de Vrancea
9 ian 2010 580 vizualizări
Vicepresedintele PNL, Relu Fenechiu, va trimite o scrisoare presedintelui PD-L, Emil Boc, la inceputul saptaminii viitoare, prin care-i va cere liderului democrat-liberal sa prezinte PNL o oferta concreta in vederea intrarii la guvernare, potrivit Q Magazine.

Mai mult chiar, liberalul nu a exclus ca această scrisoare să fie trimisă si presedintelui Traian Băsescu.


"Cred că orice partid politic are drept scop intrarea la guvernare. Cred că PNL trebuie să facă parte din Executiv, insă nu in orice conditii", spune Fenechiu.


Potrivit liderului liberal, printre ministerele dorite de PNL, in eventualitatea in care i se va propune să facă parte din guvern, se numără Ministerul Finantelor, Ministerul Dezvoltării Regionale si Ministerul Agriculturii.


într-o interventie telefonică in cadrul emisiunii Zona de impact de la Realitatea TV, Fenechiu a făcut cateva precizări legate de acest subiect.


"Nu am apucat să mă uit pe site-urile care scriu cu totul altceva fată de ce am spus eu. De mai multe săptămani asistăm la o adevărată mascaradă pe toate televiziunile, o mascaradă in care Emil Boc, Traian Băsescu si multi lideri ai PD-L spun ipocrit si demagogic că si-ar dori, sau si-ar fi dorit, o guvernare alături de PNL. Eu stiu foarte clar că nu a existat niciodată o propunere serioasă din partea PD-L, din partea lui Băsescu, lui Boc să intrăm la guvernare. Dacă domnul Boc are respectul fată de PNL, atunci il voi invita luni, doar in nume propriu, atat pe dumnealui, cat ºi pe domnul Băsescu, să facă o ofertă publică PNL cu privire la o eventuală intrare la guvernare", a spus Fenechiu.



www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.