Ultima oră

Procesul lui Nedelcu se judeca pe fond

Nicoleta Cristea
8 ian 2010 1017 vizualizări
Lucrarile de constructie a imobilului fostului director al Directiei de Sanatate Publica, stomatologul Mihai Nedelcu, sint inca suspendate, cel putin pina la solutionarea dosarului de fond

Vecinii imobilului in constructie s-au adresat instantei pentru a opri constructia unui imobil 12,50 m inaltime, de pe strada Constitutiei, cladire in care Nedelcu vroia sa amplaseze locuinte de serviciu, laborator de tehnica dentara si un cabinet stomatologic. Pe 7 iulie, instanta le-a dat cistig de cauza, a admis cererea si a dispus suspendarea lucrarilor, insa la Curtea de Apel Galati, in recurs, cauza s-a trimis spre rejudecare. Ulterior, in procesul demarat pentru a doua oara la Tribunalul Vrancea s-a dat din nou cistig de cauza vecinilor ingrijorati de imobilul care se ridica in apropierea propriilor imobile, insa cu mentiunea ca suspendarea executarii autorizatiei de constructie este valabila doar pina la solutionarea defintiva si irevocabila a procesului pe fond. In ceea ce priveste cauza aflata inca in judecare, urmatorul termen este chiar luna aceasta, ragaz acordat pentru depunerea inscrisurilor si pentru o cercetare la fata locului. Vecinii din partea de E ai constructiei au actiune la Tribunalul Vrancea prin care solicita si anularea autorizatiei de contructie eliberata pe 28 noiembrie 2008 de Primaria Focsani, semnalind o serie de nereguli. Este vorba despre faptul ca terenul pe care este amplasat imobilul este ingust, si ar fi insuficient pentru construirea "unui imobil de talia celui autorizat de catre Primaria municipiului Focsani", dar si despre faptul ca lucrarile le-au afectat propriile locuinte. Cabinetul ar urma sa aiba P^2E^M, in conditiile in care marea majoritate a caselor de pe strada au maxim un etaj. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.