Ultima oră

LIFE: Faze Tari 07.01.2010

Ziarul de Vrancea
7 ian 2010 528 vizualizări
Doi ingeri ridica la ceruri sufletul unui copil (VIDEO); Panica printre obezi: extraterestrii prefera supraponderalii; S-a hipnotizat singur, din greseala; Picteaza guma de mestecat aruncata pe jos; Bordel, angajam barbati

S-a hipnotizat singur, din greseala. Un barbat din Marea Britanie a reusit sa se hipnotizeze singur, din greseala, stand nemiscat in fata oglinzii timp de cinci ore. Nici macar sotia sa nu a reusit sa il scoata din transa pe barbat, relateaza The Telegraph. Conform cotidianului britanic, Hannibal Helmurto, in varsta de 38 de ani, isi repeta in fata oglinzii numarul sau de hipnoza si asa a reusit sa se "autohipnotizeze", scrie Gardianul.


Jill Hawkins este "fabrica de facut copii". Jill Hawkins, 45 de ani, e cea mai prolifica mama-surogat din Marea Britanie. Ea a nascut pana acum 7 copii si este din nou insarcinata, pentru 13.000 de euro. Jill este o secretara din Brighton care se simte foarte bine cand ramane insarcinata. Pe parcursul carierei sale de mama-surogat a nascut 7 copii frumosi si sanatosi, fapt care face sa fie mereu solicitata de cupluri sa le aduca pe lume bebelusii. Femeia nu a ramas cu nici un copil din toti pe care i-a nascut, scrie Click.


Picteaza guma de mestecat aruncata pe jos. Britanicul Ben Wilson are o pasiune mai ciudata. El picteaza in diferite culori si cu diverse modele guma de mestecat folosita si aruncata pe jos, pe strazi, de trecatorii mai putin educati. Astfel, pe trotuarele din Londra, sunt mii de astfel de desene frumos colorate de Ben. Aproape zilnic, Ben pleaca de acasa cu acuarelele si pensulele dupa el si se opreste oriunde vede guma de mestecat aruncata pe trotuar. Se intinde pe asfalt si incepe sa picteze, scrie Cancan.


Isi serbeaza ziua in fiecare an, desi a murit acum doi ani. Jack Greenberg din Cincinnati adora aniversarile si avea o multime de prieteni alaturi de care se simtea bine pe 2 ianuarie cand era ziua lui de nastere. Pentru ca nu voia ca amicii sai sa duca lipsa petrecerilor pe care el le organiza in fiecare an, Jack a decis ca distractia poate sa continue si fara el. Astfel, americanul a lasat 1.5 milioane de dolari intr-un cont bancar, bani care trebuie folositi pentru a organiza, anual, o petrecere de ziua lui. Acest eveniment se va desfasura pana cand va fi epuizata suma, scrie Libertatea.


Intri la jumatate de pret in club, daca esti printre primele 50 de tarfe. Cam asa suna anuntul unui local de noapte din Leeds, care dorea sa organizeze "seara tarfelor". Insa socoteala de pe strada nu s-a potrivit cu cea din club. "Petrecerea tarfelor: 8 lire sterline intrarea pentru primele 50 de tarfe", anunta recent clubul Mint. Angajatii au impartit fly-ere trecatorilor, invitandu-i la eveniment. In loc sa onoreze petrecerea, acestia au depus plingeri la politie considerand-o obscena, scrie Click.


Un barbat mut jefuia magazine cu ajutorul biletelelor. Barbatul intra nestingherit in locurile de unde voia sa plece cu banii si le dadea vanzatorilor o hartiuta pe care scria: "Sunt inarmat. Dati-mi banii, acesta este un jaf". In doar o saptamana, el a reusit sa jefuiasca astfel 6 supermarket-uri, pana sa fie arestat, scrie Cancan.


Bordel, angajam barbati. Prima casa de toleranta unde barbatii vor oferi sex contra cost va fi deschisa in curand langa orasul Las Vegas, din statul Nevada. Este vorba despre bordelul "Shady Lady Ranch", unde vor fi angajati masculi care sa practice cea mai veche meserie din lume. Distractia cu un gigolo le poate costa pe doamne de la 200 la 2.000 de dolari, scrie Libertatea.


Panica printre obezi: extraterestrii prefera supraponderalii! Panica i-a cuprins pe locuitorii orasului englez Bristol dupa ce pe strazi au aparut anunturi privind o invazie a extraterestrilor, ale caror victime vor fi in primul rand persoanele cu probleme de greutate, relateaza miercuri The Daily Telegraph. O ancheta realizata de media locale a dezvaluit ca anunturile inspaimantatoare fusesera plasate in oras de unul din cluburile sportive locale, specializat in aerobic. Proprietarii clubului au sperat sa induca sentimentul culpabilitatii in randul populatiei pentru consumul exagerat de produse in timpul sarbatorilor de iarna si in acest fel sa-si creasca numarul de clienti, scrie Click.


VIDEO Masina care trece peste orice. Nu se cunosc prea multe detalii despre aceast monstru, insa pare a fi o masina redutabila de off-road. Nu stim cine a construit-o si nici motivul. Suspensiile unei masini sunt foarte importante cand vine vorba de terenuri accidentate. Acest monstru 4x4 are suspensii individuale pe toate cele patru roti ce ofera o libertate de miscare sus-jos de aproximativ 2,1 metri si un diferential central blocabil ARB, scrie AutoDigest.


Doi ingeri ridica la ceruri sufletul unui copil. O intamplare stranie a avut loc in orasul Semipalatinsk, din Kazahstan, in momentul in care un preot a decis sa filmeze casa in care tocmai savarsise slujba de inmormantare a unui copil. Parintele Igor Shvedov tocmai luase parte la slujba, iar cortegiul funerar urma sa porneasca catre biserica si apoi catre cimitir. Intamplator, a decis sa filmeze cu ajutorul telefonului mobil imprejurimile. Mare i-a fost surpriza sa constate acasa, dupa ce a revazut imaginile, siluetele luminoase a doua entitati, scrie Click.




de R.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.