Ultima oră

LIFE:Lucian Mandruta, prins de paparazzi cu amanta

Ziarul de Vrancea
6 ian 2010 8620 vizualizări
Prezentatorul principalului jurnal de stiri de la Antena 1 a calcat stramb si a fost prins. Lucian Mandruta are o aventura cu o blonda.

Primele fotografii care demonstreaza acest lucru au fost realizate pe 23 noiembrie, anul trecut. Paparazzii Ciao! i-au surprins pe cei doi la o benzinarie, de unde, dupa ce s-au aprovizionat cu suc si tigari, au pornit catre Ploiesti in cautarea unui loc ferit in care sa se poata bucura linistiti unul de compania celuilalt. Din motive numai de ei cunoscute, cei doi au facut cale intoarsa, iar escapada lor a avut finalitate pe 15 decembrie. Mandruta si amanta si-au dat intalnire intr-un mall si au pornit din nou spre Ploiesti. Tot drumul s-au sarutat si, imediat ce au intrat in Mogosoaia, s-au refugiat pe un camp acoperit cu zapada. Fericirea acestei intimitati s-a spulberat in clipa in care antenistul a remarcat ca este filmat si fotografiat. Intr-un moment de panica, a pus mana pe telefon in cautarea disperata a unei persoane care ar putea impiedica publicarea imaginilor compromitatoare. In zadar. Total dezarmat, in seara aceleiasi zile, Lucian Mandruta i-a cerut iertare sotiei lui, in direct, la Antena 1, pentru durerea pe care urma sa i-o pricinuiasca. (sursa: Cancan)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.