Ultima oră

POLITICA:Emil Boc: FMI vine la Bucuresti luna aceasta

Ziarul de Vrancea
6 ian 2010 488 vizualizări
FMI vine la Bucuresti in ianuarie, a declarat premierul Emil Boc. Romania a tras pina in prezent doua transe din cele opt prevazute in pachetul de finantare externa de la Fondul Monetar International.

Pachetul de finantare externa de la FMI se intinde pe doi ani, pană in anul 2011, in opt transe. Pentru anul 2009 erau programate trei transe, din care Romania a tras doar două, o transă de 5 miliarde de euro, care a intrat la BNR si una de 1,7 miliarde de drepturi speciale de tragere (DST), care a intrat la Ministerul de Finante. împrumutul extern de aproape 20 de miliarde de euro va veni in opt transe de la FMI, cinci de la Comisia Europeană (CE) si trei de la Banca Mondială. Ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu considera că partenerii externi vor sustine in continuare Romania, iar in 2011 aceasta va obtine o imbunătătire a rating-ului.



Agerpres Jurnal


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.