Ultima oră

ENET vrea sa-si faca societate pentru reparatii sanitare

Iulia Crețu
6 ian 2010 858 vizualizări
Infiintarea acesteia depinde de acceptarea proiectului societatii de termoficare din Focsani pentru modernizarea pe bani europeni

Conducerea SC ENET SA Focsani vrea sa incerce sa fie pe profit chiar din 2010 daca s-ar putea, prin infiintarea unei societati care sa se ocupe de reparatii instalatii sanitare la blocuri. Directorul Valter Popescu a precizat ca, in cazul in care societatea pe care o conduce va intra in modernizare pe bani europeni, automatizarea din anumite sectoare de activitate in domeniul producerii si distributiei de agent termic, va duce inevitabil la reducerea numarului de muncitori. Iar cei care nu mai au ce face in "fabrica de caldura" pot fi reprofilati pe oferirea de servicii catre populatie. Instalatorii de la ENET, care ar putea fi angajati la o astfel de societate in cadrul Consiliului Local Focsani, vor trebui sa se lupte insa cu muncitorii care practica munca la negru. Directorul Valter Popescu sustine ca meseriasii ENET pot oferi garantii pentru lucrarile pe care le presteaza prin baile sau bucatariile focsanenilor. "Intentionam sa facem o societate in cadrul Consiliului Local, al municipalitatii, care sa se ocupe de instalatii si servicii catre blocuri. Vrem sa venim in sprijinul cetatenilor si sa le putem oferi lucrari cu garantie. Dar infiintarea acestei societati depinde de lucrarile de modernizare pe bani europeni, daca proiectul nostru va fi declarat eligibil. In conditii optime, modernizarea intregului sistem de termoficare ar putea dura 2-3 ani. Si, in cazul in care ne infiintam aceasta societate, vom lupta cu muncitorii la negru", ne-a spus Valter Popescu, directorul SC ENET SA Focsani. Unitatea de termoficare ar putea incerca prin acest proiect al societatii de prestari servicii o apropiere de fiabilitatea CUP SA, firma sora de utilitati din municipiu, care in acest an a infiintat o societate de salubritate. Totodata, proiectul ar oficializa si "ciubucurile" facute de angajatii de la termoficare care oricum lucreaza dupa program pe la instalatiile defecte din diferite apartamente. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 3 ore, 51 minute, 41 secunde
da e foarte bine,s-ar stopa risipasi s-ar curata subso;urile,e mult de spus.hai la treaba ce mai stati
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.