Ultima oră

LIFE: Faze Tari 04.01.2010

Ziarul de Vrancea
4 ian 2010 456 vizualizări
Hugo Chavez a lansat "hamburgerul socialist"; A ajuns dupa gratii fiindca a ucis si mancat ultimul tigru din Indochina; A jefuit un magazin doar ca sa nu fie nevoit sa faca Revelionul cu nevasta; Batranii se distreaza la azil jucandu-se pe consola Wii

A trait doi ani cu o foarfeca in stomac. Un indian a reusit sa uimeasca medicii din orasul sau natal dupa ce acestia au descoperit ca barbatul a trait doi ani cu o foarfeca in stomac. Barbatul in varsta de 60 de ani suferise in decembrie 2007 o operatie la stomac. Medicii de atunci au uitat unul dintre instrumente in abdomenul pacientului. Recent, barbatul a acuzat dureri abdominale iar medicii au constatat prezenta obiectului contondent in stomac. Operatia pentru extragerea foarfecii a durat trei ore si a avut loc cu o zi in urma, scrie Libertatea.


Batranii se distreaza la azil jucandu-se pe consola Wii. Personalul unui azil de batrani din Franta a decis sa le ofere pacientilor un mod inedit de a se relaxa: au instalat un joc video Wii, conform antena3.ro. De doua ori pe saptamana, batranii supravegheati de ingrijitori joaca tenis, box, bowling ori fac chiar jocking, toate virtual. Cu ajutorul unor senzori plasati pe corpurile batranilor, personajele din ecran reproduc aceleasi miscari pe care le fac si cei de varsta a treia. Integral in Libertatea.


Hugo Chavez a lansat "hamburgerul socialist". Abia a inceput noul an ca presedintele Venezuelei, Hugo Chavez, face din nou valuri in presa, lansand primul fast food socialist din statul sudamerican. "Vedeta" meniului este hamburgerul numit deja, cu ironie, "McChavez", mult mai ieftin decat concurentul celebru al McDonald\'s. Initiativa lui Chavez face parte, desigur, din atacul sau la baioneta impotriva companiilor si a capitalului privat (care in discursul lui Chavez inseamna, cel mai adesea, pur si simplu interesele comerciale americane din tara sa). Noul restaurant fast food (care urmeaza sa devina un intreg lant) este detinut de compania de stat Comerso. Integral in Click.


Record mondial la saritura cu masina de raliu - 77 de metri cu un Subaru WRX STI. Travis Pastrana a reusit ca in noaptea dintre ani sa doboare un record mondial. A reusit sa sara cel mai mult cu o masina de raliu. Intr-un red Bull Subaru WRX STI, Pastrana a sarit peste 77 de metri deasupra unui rau de pe o rampa pe o pista de aterizare improvizata pe o barja. Vezi video pe AutoDigest.ro.


A ajuns dupa gratii fiindca a ucis si mancat ultimul tigru din Indochina. Un chinez din Menla, un st situat in sudul provinciei Yunnan, a fost inchis pentru 12 ani si a primit, pe deasupra, o amenda de 580.000 de dolari dupa ce a ucis si mancat un tigru foarte rar din Indochina, despre care se presupune ca este ultimul, scrie Gardianul.


A jefuit un magazin doar ca sa nu fie nevoit sa faca Revelionul cu nevasta! Un italian a preferat sa jefuiasca un magazin si sa stea in arestul politiei decat sa petreaca Revelionul cu partenera sa. Sicilianul in varsta de 35 de ani a intrat intr-un magazin si l-a amenintat pe vanzator cu un cutit pentru cateva dulciuri si un pachet de guma. Asta dupa ce in urma cu cateva ore a mers la politie si a propus sa stea in arest, dar a fost refuzat. Barbatul a explicat ca nu vrea sa mai stea in compania sotiei, scrie Cancan.


Un Audi Q7 a fost transformat intr-o limuzina cu 16 locuri. Constructorilor de limuzine din SUA le place la nebunie sa isi duca creatiile la extrem. Un exemplu perfect in acest sens este noua limuzina ce se bazeaza pe modelul 2010 al Audi Q7 in care pot sa incapa pana la 16 pasageri. Usile limuzinei sunt de tip Gullwing, iar la interior designerii au ales o tema disco cu neoane si televizoare LCD, tapiterie din piele de aligator si sarpe si chiar si un acvariu, scrie AutoDigest.ro.



de S.P. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.