Ultima oră

Infopol

Dan Chiriac
4 ian 2010 654 vizualizări
Mini-Stiri din judet

Focsani: Pocnitori confiscate


Politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul IPJ Vrancea au confiscat mai multe petarde si pocnitori inainte de Revelion. Astfel, asupra lui Nicusor C., 20 ani, au fost gasite 2.000 de pocnitori, dar si 25 de artificii. Gheorghita S., 44 ani, detinea 300 de artificii, iar Florinel R., 32 ani, din Negrilesti, avea 1.800 pocnitori. Oamenii legii le-au intocmit dosare penale si lui Marius G., din Arges, dar si Ecaterinei R., din Panciu, care detineau peste 500 de artificii. Toate aceste obiecte inflamabile urmau sa fie vindute in Vrancea. (D. C.)


Focsani: "Afumat" la volan, dupa Revelion


Un tinar din Focsani s-a urcat baut la volan dupa Revelion, in incercarea de a ajunge acasa de la petrecere. In prima zi a anului, Dan Stancu, 23 ani, a fost gasit de politisti in timp ce conducea un Fiat, desi avea o alcoolemie de 0,86 la mie. Tinarul si-a inceput anul cu un dosar penal. (D. C.)


Andreiasu : Pradat de ajutorul social


Gheorghe L., din Andreiasu, a fost tilharit pe 30 decembrie 2009. Omul si-a ridicat ajutorul social de la Primarie, dupa care s-a deplasat la un bar din comuna impreuna cu un verisor al sau, sa bea un paharel. La orele 20.30, in timp ce se indrepta singur spre locuinta, a fost ajuns din urma de Vali M., 16 ani, care i-a aplicat mai multe lovituri si l-a deposedat de telefonul mobil, suma de 600 lei, dar si doua sticle de vin. (D. C.)


Jaristea: Grenada la purtator


De Anul Nou, politistii au ridicat o grenada de la cetatean din comuna Jaristea. Asupra lui Petrica C. a fost gasita o grenada nefunctionala, insa nu i s-a putut stabili provenienta intrucit barbatul era in stare avansata de ebrietate si nu se putea exprima coerent. Grenada a fost ridicata pentru cercetari, iar rudele spun ca barbatul ar fi gasit-o pe drum. (D. C.)


Adjud: Mobil si fesuri contrafacute


Politistii din municipiul Adjud au confiscat de la o femeie mai multe fesuri contrafacute pe care vroia sa le vinda prin oras. Adjudeanca s-a ales cu dosar penal pentru falsificarea marcii originale. De asemenea, lucratorii de la Investigarea Fraudelor au depistat un tinar din orasul Tecuci, in timp ce oferea spre vinzare, la pret de chilipir, o replica destul de reusita a telefonului mobil de lux marca Nokia 8800 Carbon Arte. Omul cerea suma de 400 euro in schimbul aparatului. In magazinele on line un asemenea telefon mobil costa peste o mie de euro. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.