Ultima oră

SPORT:Ronny Levy, antrenor Unirea Urziceni: Ieri stateam relaxat, azi ma gandesc la Benitez, Benayoun sau Gerrard

Ziarul de Vrancea
2 ian 2010 357 vizualizări
Ronny Levy, inlocuitorul lui Dan Petrescu pe banca tehnica a Unirii Urziceni este increzator in fortele proprii si spera sa aiba rezultate foarte bune la noua sa echipa

. Dupa ce s-a inteles, joi, cu oficialii ialomiteni, israelianul a inceput deja sa isi faca "planul de bataie" pentru intalnirea cu Liverpool din saisprezecimile Europa League.


"Am facut ceva in fotbalul israelian si nu ma surprinde propunerea venita de la Unirea. Managerul general al Unirii m-a vazut la antrenamentele pe care le faceam cu Maccabi in Olanda si i-au placut metodele mele de pregatire, iar asta nu are cum sa nu ma bucure", a declarat Levy pentru publicatia israeliana Haaretz, citat de gsp.ro.


"Ieri stateam relaxat, stateam la povesti cu prietenii, iar azi trebuie sa ma gandesc la meciul cu Liverpool si la adversari ca Benitez, Benayoun sau Gerrard. Sunt constient de posibilitatile mele, stiu ce valorez si vreau din tot sufletul sa am succes pentru ca oamenii de la Urziceni m-au impresionat", a adaugat noul antrenor al Urziceniului.



de Lucretia Andriev HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.