Ultima oră

LIFE: Faze Tari 31.12.2009

Ziarul de Vrancea
31 dec 2009 783 vizualizări
Autostrada inchisa din cauza unor porci; Inmormantari gratuite pentru soferii beti care vor muri de Revelion; Femeia a carei lume se rezuma la culoarea roz; Obama este pentru americani "vecinul ideal

Obama este pentru americani "vecinul ideal". Conform unui nou sondaj, majoritatea americanilor si-ar dori sa locuiasca gard in gard cu familia Obama.Intrebati care ar fi pentru ei vecinii ideali, americanii l-au ales in cursul unui sondaj preluat de Reuters, pe Barack Obama alaturi de sotia sa Michelle si fiicele Malia si Sasha. Pe locul al doilea s-a clasat actrita Ellen DeGeneres si iubita acesteia Portia de Rossi, scrie Libertatea.


Calendar anti-anorexie, lansat in Italia. Asociatia "Donna Onlus" a editat calendarul "Curbe provocatoare" (Curve d\'Autore) care isi propune sa combata astfel boli ca: anorexia, bulimia si dereglari de alimentatie care sunt prima cauza de moarte pentru fetele cu varste cuprinse intre 12 si 25 de ani.Calendarul a fost publicat cu aprobarea Ministerului Sanselor Egale italian si face parte dintr-o campanie de informare mai ampla asupra bolilor adolescentei, scrie Click.


Facebook si Hi5, cele mai bune CV-uri. Inainte sa faca angajari, patronii vizualizeaza profilurile de pe retelele de socializare ale candidatilor. Relevanta se reflecta in aptitudini, grad de responsabilitate si experienta.Iar daca un candidat nu are nicio astfel de pagina web, atunci inseamna ca pleaca din start cu o bila neagra, scrie Cancan.


Autostrada inchisa din cauza unor porci. O autostrada intens circulata din Marea Britanie a trebuit sa fie inchisa, dupa ce mai multi porci au evadat dintr-un camion si si-au facut de cap in mijlocul drumului. Autostrada a fost blocata in urma unui accident in care a fost implicat camionul ce transporta porcii. Dintre cele 82 de animale, 12 au reusit sa scape, iar pentru prinderea lor au fost necesare cateva ore de eforturi asidue, scrie Libertatea.


Premierul Spaniei are salariu mai mic decat un controlor de trafic aerian. Un controlor de trafic aerian din Spania ajunge sa caștige anual un salariu de aproape patru ori mai mare decat cel al primul ministrul Jose Luis Rodriguez Zapatero, relateaza ziarul "20 minutos".Sursa citata preia datele furnizate de compania naționala a Aeroporturilor Spaniole și a Navigației Aeriene (AENA).Mai precis, raportul dintre salariul unui controlor de trafic aerian și cel al premierului Jose Luis Rodriguez Zapatero este de 3,8, scrie Click.


Inmormantari gratuite pentru soferii beti care vor muri de Revelion. O casa funerara din Georgia, SUA, a venit cu o oferta inedita pentru cei care vor sa consume alcool si apoi sa se urce la volan de Anul Nou.McGuire, Jennings and Miller Funeral Home a anuntat ca ofera inmormantari gratuite pentru persoanele care vor muri in urma unui accident rutier dupa petrecerea din seara de 31 decembrie. Cei interesati nu trebuie decat sa vina la firma si sa semneze un contract in care sa declare ca intentioneaza sa se imbete sau sa ia droguri, iar apoi sa se urce la volan de Anul Nou, scrie Libertatea.


Femeia a carei lume se rezuma la culoarea roz. O femeie din Los Angeles, a carei culoare preferata este roz, a vrut sa se asigure ca toata lumea stie despre pasiunea ei. Este suficienta o singura vizita in casa ei pentru a vedea ca totul poarta amprenta obsesiei sale: hainele, cainele si totul din casa este roz!Kitten Kay Sera in varsta de 46 de ani spune ca este obsedata de aceasta culoare de aproximativ 25 de ani, timp in care a purtat numai haine roz, scrie Click.


Un cuplu a fost arestat fiindca a facut sex in duba politiei. Un cuplu arestat, care se afla in duba de politie, a inceput sa faca sex, ignorand faptul ca erau in drum spre sectie. Hannah Walker se afla in masina sa, in spatele dubei de politie, oprita la semafor, cand i-a vazut pe cei doi infractori intretinand relatii sexuale chiar in masina la volanul careia se aflau oamenii legii, scrie AutoDigest.ro.



de R.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.