Ultima oră

Ce purtam la petrecerea de revelion?

Silvia Vrînceanu Nichita
31 dec 2009 1607 vizualizări
Nausica Mircea spune ca rosul este culoarea aducatoare de noroc, insa putem alege orice culoare, cu conditia sa ne simtim bine u si rochia neagra ramine la moda si poate fi o alegere chic

Sfirsitul anului se apropie si nu v-ati hotarit asupra culorii pe care sa o purtati? Este seara in care vrem sa aratam foarte bine si din acest motiv trebuie sa alegem cu ce ne imbracam si ce culoare alegem sa purtam. "Fiecare dintre noi avem culori preferate si fiecare culoare in parte potenteaza un anumit tip de personalitate", spune Nausica Mircea, detinatoarea brandului de moda Nausica M. Totusi, trebuie sa stim sa asortam culorile, accesoriile pentru a arata cit mai bine. Ziarul nostru le-a cerut creatoarelor de moda mioritice sa ofere citeva sfaturi pentru cititoarele noastre astfel incit sa se simta frumoase intr-o noapte speciala. "In aceasta iarna vedeta sezonului este rosul, o culoare calda, specifica persoanelor active, dominatoare, senzuale. Este culoarea aducatoare de noroc. Daca vrei sa ai noroc tot anul, sa porti rosu in noaptea dintre ani! Nici albul nu este de neglijat, culorile de bej nude, roseul, care iau locul negrului in multe colectii ale designerilor. Dar rochia neagra ramine "ever greenul" tuturor timpurilor. Simpla, eleganta, decoltata, de lungime medie este mereu un garant al elegantei. Simplitatea denota rafinament, iar farmecul ti-l poti intregi prin accesorii-perle, aur, sau bijuterii de culoare rosie", spune Nausica. "Purtam de asemenea catifea, matase, materiale moi. Putem purta rochii lungi, daca avem o locatie eleganta, putem purta costume cu alura masculina, taior si pantaloni combinate cu pantofi cu tocuri foarte inalte, cui, dar sa nu uitam accesoriile, cum ar fi esarfe, brose, cercei, bratari, topuri din satin cu blugi si curele late. Putem alege fuste scurte si cizme inalte pentru un revelion de club sau gen party. Se poarta stralucirea paietelor, machiajul smokie eyes, asortat cu glosuri transparente. Totodata nu se mai poarta unghiile foarte lungi si nici manichiura frantuzeasca. Purtati lac de unghii inchis, este din nou la moda. Tinuta alesa este in functie de locatia in care ne petrecem noaptea dintre ani, insa in orice imprejurare trebuie sa fim frumoase si unice. Va doresc un an nou mai bun, mai linistit si multa sanatate", ne-a mai transmis Nausica Mircea.


Imaginatia face imaginea


Si detinatoarea brandului Magic Woman, Maricica Popoiu, spune ca orice am alege este important sa ne simtim bine si in largul nostru, evident in functie de unde si cu cine o sa petreceti. Chiar daca nu aveti foarte multi bani alocati pentru acest capitol, este bine sa stiti ca hainele nu se demodeaza, ci se transforma, se reimprospateaza si cu ajutorul imaginatiei si a unor accesorii chic. "Poti sa investesti foarte mult in haine, dar daca nu stii sa-ti alegi produsul care-ti trebuie poti sa dai gres, asa ca nu ezitati sa cereti consiliere celor care se pricep. Din ce in ce mai multa lume merge chiar la ocazii speciale pe tinute gen cocktail, usor accesorizate, in ideea ca mai pot fi folosite si cu alte ocazii. Orice am purta de revelion, este bine sa ne reprezinte personalitatea si sa fim noi insine. Pina la urma si tinuta ne va influenta starea de spirit, iar imaginatia poate face uneori mai mult decit tendintele sezonului. Fiind o seara antrenanta este bine sa ne simtim si comod, dar sa aratam si bine. Anul acesta s-a purtat foarte mult rosul, griul, movul, turcoazul. In privinta culorilor, noi sintem in intirziere fata de ce se poarta afara in acest an. In sezonul acesta s-a purtat bine si albastrul intens, dar la noi nu s-a cerut inca, chiar daca este o culoare in trend. A revenit din nou combinatia alb-negru, care o perioada a fost data pe planul doi. O tinuta eleganta in combinatie alb-negru este bine sa aveti in garderoba si poate fi potrivita si pentru revelion. Ca accesorii, recomand argintul, bijuteriile cu cristale Swarovski, care ramin inca la moda. Orice ati alege, pina la urma este important sa intimpinam noul an cu bucurie si speranta. Iar daca tinuta va face sa va simtiti magica, speciala, atunci este perfect", ne-a spus managerul de la Verona Prod. Petrecere frumoasa! (Silvia VRINCEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.