Ultima oră

Supermarketurile vor fi inchise pe intii

Daniel Garleanu
31 dec 2009 1309 vizualizări
In prima zi a anului 2010 toate supermarketurile din Focsani vor fi inchise

Daca nu v-ati preocupat din timp sa va facti provizii pentru citeva zile o sa fiti nevoiti sa colindati tot orasul in speranta ca un non-stop va avea cele trebuincioase. Astazi este deschis in mai toate centrele comerciale, insa programul este redus. Carrefour va fi deschis in ultima zi din in pina la ora 16.00, Paco si G"â„¢market pina la ora 20.00, Kaufland si Zanfir vor primi clienti pina la ora 17.00, Praktiker pina la ora 14.00 si Hala Moldovei pina la ora 18.00. A doua zi de Revelion va fi zi libera pentru toti lucratorii in comert, o zi de odihna dupa un efort sustinut din ultimele zile ale anului. Incepind cu 2 ianuarie majoritatea punctelot comerciale vor relua activitatea, in unele cazuri cu program normal. Carrefour va deschide la ora 10.00 si va inchide la ora 20.00, Paco asteapta clientii incepind cu ora 10.00 pina la 18.00, Kaufland va avea program intre orele 9.00 si 17.00, Zanfir, Dedeman si Bricostore vor fi inchise, Hala Moldovei 7.00-14.00. Cel mai lung program in data de 2 ianuarie va fi la G"â„¢market care a anuntat ca pina la ora 23.00 usile nu se vor inchide pentru clienti. Imediat dupa ce zilele de sarbatoare au trecut, centrele comerciale isi vor relua activitatea cu sperante de depasire de criza in noul an. Pentru toti cititorii Ziarului de Vrancea un calduros "La multi ani!" si anul care vine sa aduca implinirea dorintelor. (D. GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.