Ultima oră

LIFE: Faze Tari 29.12.2009

Ziarul de Vrancea
29 dec 2009 580 vizualizări
Chelneritele de la "Bikini Bar" perturbeaza traficul; A petrecut Craciunul cu o robotica; Si-a taiat testiculele, ca sa nu-si insele nevasta, iar Ca sa ai noroc la loto, fumeaza creier de vultur

Cinci seifuri pescuite din Dambovita. Scafandrii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti au scos, luni, din Dambovita cinci seifuri aruncate de hoti. Cautarile au fost declansate in urma unui furt care a avut loc in noaptea de duminica spre luni. Atunci, de la Universitatea Ecologica a disparut o casa de valori care a fost recuperata acum, noteaza Libertatea.


Chelneritele de la "Bikini Bar" perturbeaza traficul. Autoritatile locale vor sa inchida barul pentru ca chelneritele care servesc in lenjerie intima la geamul localului ies astfel imbracate in strada cu pancarte prin care isi fac reclama, lucru care ii face pe soferi sa nu mai fie atenti la trafic. Reprezentantii legii sustin ca de la infiintarea ineditului bar, numarul accidentelor auto a crescut foarte mult. Ba mai mult, acestia sustin ca aparitia pe bulevard, in miezul zilei, a fetelor imbracate in lenjerie intima sexy este o dovada de indecenta. Cu toate acestea, angajatele de la "Bikini Bar" nu vor sa-si piarda slujbele si sustin ca nu se vor da batute cu una cu doua, considerand ca nimic din ceea ce fac nu contravine legii, noteaza Cancan.


A petrecut Craciunul cu o robotica. Canadianul de origine japoneza Le Trung facea furori in 2007, cand prezenta lumii femeia-robot realizata chiar de el. Barbatul a petrecut anul acesta Craciunul in compania creatiei sale, robotica Aiko, o varianta imbunatatita fata de cea din 2007, ce valoreaza 33.000 de euro. Aiko, despre care Le Trung sustine ca e femeia perfecta, a ajutat la pregatirea curcanului pentru masa de Craciun, precum si la decorarea casei cu ornamente specifice acestei sarbatori, noteaza Libertatea.


Si-a taiat testiculele, ca sa nu-si insele nevasta. Un barbat din Brazilia si-a taiat singur testiculele, pentru ca sa nu fie tentat sa-si insele nevasta, dupa care si-a cusut rana cu un ac. Luis Alfonso Sanchez era suparat ca sotia lui nu mai voia sp faca sex cu el si se temea ca nu cumva sa inceapa sa o insele. Barbatul, religios din fire, a apelat la Biblie, unde spune ca "daca mana dreapta te face sa pacatuiesti, tai-o". Astfel, prin analogie, Sanchez si-a taiat barbatia, pentru ca aceasta il facea sa pacatuiasca. Singur, in grajdul animalelor, a facut operatiunea cu sange rece, fara a se gandi la consecinte, scrie Libertatea.


«Ma vand cu tot cu casa». Deven Trabosh, 42 de ani,vrea sa impuste doi iepuri: sa se imbogateasca si sa se marite. O americanca a decis sa adauge la oferta de vanzare a casei sale un "condiment" ca sa faca anuntul mai delicios si mai atractiv. Adica, pe ea insasi. Deven Trabosh ofera cumparatorului nu doar o locuinta, ci si o sotie. Femeia de 42 de ani si fetele ei minunate au decis sa isi vanda casa din Florida. De cand s-a scos la licitatie impreuna cu casa, femeia asteapta cu nerabdare un castigator, noteaza Click.


Croatii au mancat viermi si serpi la masa de Craciun. Daca cei mai multi oameni au mancat carne de porc la traditionala masa de Craciun, localnicii orasul croat Zadare au ales un meniu pe baza de viermi si serpi. Sute de persoane au luat cu asalt restaurantul Arsenal, renumit in Europa pentru meniurile sale exotice, care insa nu le-ar face cu ochiul multora dintre noi. Majoritatea celor care au calcat pragul restaurantului au facut-o din curiozitate, insa au devenit clienti fideli la scurt timp. Restaurantul Arsenal s-a infintat in urma cu patru ani, cand patronul a facut o vizita in California de unde a cumparat mai multe zeci de kilograme de viermi, scrie Cancan.


Ca sa ai noroc la loto, fumeaza creier de vultur. Oamenii recurg la tot felul de metode mai mult sau mai putin bizare pentru a avea noroc. Dar ce se intampla in Africa de Sud e de-a dreptul grotesc. Pentru a avea noroc la loto, la cursele de cai, la examene sau in afaceri, oamenii fumeaza creier de vultur. Sunt diverse pravalii cu tratamente naturiste unde se gaseste si creier de vultur pe care-l pui intr-o foita de tigarete si il fumezi, noteaza Libertatea.


Drifturi in parcarea hotelului - Valetii care abuzeaza de masinile clientilor. Cine isi incredinteaza masina unui valet pentru a fi parcata se asteapta ca automobilul sa fie tratat cu grija si atentie si nu sa fie "maltratat" in garaj ca intr-o cursa de underground. Dar exact asa s-a intamplat intr-un parking al unui hotel din St Luis, SUA. Angajatii unei firme de valeti care lucrau pentru hotelul Hyatt din centrul orasului american St. Louis si-au facut un obicei din a lua masinile la o tura prin garaj, scrie AutoDigest.ro



de M.C. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.