Ultima oră

POLITICA:Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului se reunesc marti

Ziarul de Vrancea
29 dec 2009 580 vizualizări
Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului se vor reuni in sedinta marti, incepind cu ora 11,00, pentru a stabili calendarul dezbaterii proiectelor bugetului de stat si al asigurarilor sociale de stat pe 2010.

Pe agenda discutiilor se află, intre altele, repartizarea pe comisii a proiectului de buget, termenele de depunere a amendamentelor, termenele in care proiectul va fi dezbătut in comisiile de specialitate si in plenul Parlamentului. Proiectul bugetului de stat si cel al asigurărilor sociale de stat pentru anul 2010 au fost depuse pe 24 decembrie la Parlament. El a precizat că pentru 2010 Guvernul isi propune să asigure conditiile pentru relansarea economiei nationale, accentul urmand a fi pus pe mediul de afaceri. Ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vlădescu, a declarat, la randul său, că bugetul general consolidat va permite stabilitatea economică necesară Romaniei pentru a se putea finanta in 2010.


Agerpres Jurnal


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.