Ultima oră

LIFE: Faze Tari 28.12.2009

Ziarul de Vrancea
28 dec 2009 617 vizualizări
Un magazin de jucarii a fost deschis la 4 dimineata, in ziua de Craciun, special pentru o femeie; Au dansat in bikini in plina iarna; Si-a petrecut Craciunul cu femeia-robot inventata de el; Si-au dat cu sabiile in cap pentru credinta

Un magazin de jucarii a fost deschis la 4 dimineata, in ziua de Craciun, special pentru o femeie! Patronul unui magazin din Italia a decis sa deschida in ziua de Craciun la ora 4 dimineata, special pentru o femeie careia ii fusesera furate cadourile pentru copii. Reclamat la politie, oamenii legii au luat legatura cu proprietarul unui magazin de jucarii din Torino si l-au rugat sa deschida pentru ca femeia sa poata lua alte cadouri. Femeia avea cadourile intr-o boxa din subsolul blocului si a observat ca au fost furate chiar in Ajunul Craciunului, scrie Cancan.


Au dansat in bikini in plina iarna. In Olanda, la Amsterdam, a avut loc o petrecere organizata in plina strada de o companie de automobile. Animatoarele au dansat in bikini, desi temperatura de afara era de doar doua grade. Curajul, dar mai ales miscarile lor senzuale nu i-au lasat indiferenti pe turisti si localnici, care s-au adunat imediat in jurul lor, aplaudandu-le la scena deschisa, scrie Cancan.


Si-a petrecut Craciunul cu femeia-robot inventata de el. Inventatorul canadian Le Trung si-a petrecut Sarbatorile alaturi de cea mai importanta femeie din viata lui, creata de el insusi. Este vorba despre androidul Aiko, ce valoreaza circa 33.000 de euro.Pasionat de roboti si considerat un geniu inca din copilarie, Le, acum in varsta de 34 de ani, a considerat firesc sa-si petreaca Sarbatorile cu ea, releva "The Daily Mail". Aiko, care vorbeste fluent engleza si japoneza, a ajutat la pregatirea curcanului pentru masa de Craciun si a decorat casa asa cum se cuvine. Iar eforturile sale au fost rasplatite pentru ca Le a rasfa­tat-o cu daruri. Integral in Click.


A vrut sa hraneasca crocodilii cu propria mana. Un ingrijitor de la o ferma zoologica din Arkansas (SUA) s-a pus pe facut spectacol in fata a cativa zeci de vizitatori. S-a bagat intr-un tarc al crocodililor, acolo unde a inceput sa sara in stanga si-n dreapta pe langa reptilele flamande. Sarcina lui Jamie Bridges, aceea de a hrani "bestiile", s-a dovedit a fi una extrem de periculoasa, showman-ul dand dovada in prima faza de multa abilitate si agilitate. De o singura clipa de neatenție a avut nevoie Jamie pentru a ajunge cu mana stanga in gura unuia dintre crocodili, care a inceput sa stranga cu forta bratul plin de sange. In cateva secunde, un alt crocodil a sarit pe victima, aceasta reusind totusi sa se eschiveze. Integral in Click.


Si-au dat cu sabiile in cap pentru credinta. Musulmani siiti s-au automutilat zilele trecute in cadrul unui ritual sangeros, in apropiere de Bagdad, in Irak. Cei prezenti la eveniment si-au dat cu sabiile in cap, pentru a-l comemora pe nepotul profetului Mohamed, imamul Hussein, decedat in anul 680 d.Hr, scrie Libertatea.


Melodie creata cu sunetele unui Jeep Cherokee. Regizorul si muzicianul Julian Smith a creat un videoclip ce prezinta o melodie tehno compusa din sunetele produse de un model mai vechi Jeep Cherokee. Melodia se numeste "Techno Jeep" si este creata cu ajutorul unei echipe ce foloseste ritmat usile, motorul si orice alte parti ale jeepului ce scot sunete. Cititi mai mult pe AutoDigest.ro.



de S.P. HotNews.ro




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.