Ultima oră

Tinerii s-au incaierat prin baruri in seara sfinta de Craciun

Dan Chiriac
28 dec 2009 1598 vizualizări
Nici in acest an nu au lipsit scandalurile din baruri si discoteci, in care au fost implicati tinerii care au baut prea mult u un tinar a fost tilharit de 800 de lei in toaleta unui bar din Focsani, iar o fata a fost sechestrata in ajunul sarbatorii Nasterii Domnului u totusi, este Craciunul cel mai linistit din ultimii ani , dupa cum sustine seful Politiei vrincene

De Craciun, nu a lipsit zarva la barurile si discotecile din judet, unde multi tineri aleg sa se distreze de sarbatori. Astfel, un tinar focsanean care a venit cu prietenii sa petreaca o seara speciala la un bar din oras a fost tilharit. Valeriu Matei, 21 ani, a sesizat Politia ca a fost bagat cu forta in toaleta barului de catre Viorel Dobre, 34 ani, din Focsani. Agresorul i-a cerut toti banii, iar in momentul cind victima a scos suma de 800 lei din buzunar, aceasta a fost lovita peste fata de catre barbat, care i-a smuls toti banii din mina si a fugit, cu intentia de a-i "sparge" in alt local. Agresorul este cercetat acum pentru tilharie. In a doua zi de Craciun, si la discoteca din Suraia s-a produs o altercatie intre doi petrecareti. Pe fondul consumului de alcool si a unor discutii in contradictoriu, Ionut Daniel Negrea, 24 ani, si Ionut Velnita, 19 ani, s-au luat la harta. Ionut Raducanu, 41 ani, a incercat sa intervina pentru a-i desparti pe cei doi, dar a fost lovit de acestia. Raducanu a cazut si s-a lovit la cap, fiind transportat la spital cu traumatism cranian. Batausii vor fi cercetati pentru vatamare corporala grava. In aceeasi zi, la un bar de pe soseaua de centura a Focsaniului a izbucnit un scandal intre mai multi tineri si bodyguarzii unitatii. Din cercetari a rezultat faptul ca Danut Ilie, 27 ani, din Focsani, Daniel Pantica, 24 ani, si Gabriel Pantica, 18 ani, ambii din Tecuci, pe fondul consumului de alcool, au agresat alti tineri si personalul de paza, folosindu-se de un briceag. Cei tineri vor raspunde penal pentru distrugere, ultraj contra bunelor moravuri si port ilegal de cutit.


Sechestrata in Ajun


O sperietura zdravana a tras si o tinara din Focsani care credea ca va avea parte de un Craciun fericit alaturi de iubitul ei. In Ajunul Craciunului, tinara a fost sechestrata de un barbat din motive ce pot fi lesne de banuit. Politistii au fost sesizati de Laura-Violeta C., de 20 ani, despre faptul ca in seara zilei de 23 decembrie a mers la domiciliul unui prieten. Acolo, in jurul orelor 21.00, a venit in vizita si Vasile-Iulian Stoicescu, care a lovit-o pe fata de mai multe ori si nu i-a dat voie sa plece pina a doua zi. Oamenii legii fac cercetari sub aspectul savirsirii infractiunilor de lovire si lipsire de libertate in mod ilegal. Singurul accident rutier din aceste zile s-a produs in Focsani. Astfel, pe strada Cotesti, Ion Olteanu, 56 ani, din localitate, in timp ce conducea auto Dacia, a accidentat usor un copil de doi ani, care, fiind lasat nesupravegheat a sarit in fata autoturismului. Si pompierii vrinceni au avut de stins doar un singur incendiu in zilele Craciunului. Locuinta lui Gheorghe Chelaru, 43 ani, din Odobesti, a fost cuprinsa de flacari. La fata locului s-au deplasat doua autospeciale din Focsani si una de la Primaria Odobesti. Focul a afectat circa 80 mp acoperis din lemn si bunurile din cele patru camere ale imobilului, pagubele fiind estimate la aproximativ 20.000 lei. Din primele verificari a rezultat ca incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit electric la un cablu. Proprietarul a suferit arsuri de gradul I si II pe miini si fata, dar s-a intoxicat si cu monoxid de carbon. Victima a ajuns la Spitalul Judetean.


Sandel Doaga: "Este Craciunul cel mai linistit din ultimii ani"


Cu toate aceste violente produse in zilele de sarbatoare, Craciunul anului 2009 a fost mult mai linistit decit in anii precedenti, dupa cum spun politistii. Daca in trecut, aceasta sarbatoare a fost marcata de fiecare data de cel putin o tragedie, fie o crima sau un accident mortal, in acest an, incidentele au fost mult mai putine. Cel mai important este ca dupa multi ani, in Vrancea nu a murit nimeni in zilele Craciunului, in urma unei infractiuni cu violenta. Si conducerea politiei vrincene apreciaza linistea din zilele de Craciun si spera ca situatia sa se repete si in noaptea dintre ani. "Au fost zile linistite, lipsite de evenimente nedorite. Este Craciunul cel mai linistit din ultimii ani, fara fapte deosebite de violenta sau accidente grave de circulatie. Au fost citeva incidente judiciare dar acestea nu au ridicat probleme deosebite si ar fi ideal ca si de Revelion cetatenii sa se bucure de sarbatori si sa nu comita infractiuni sau sa produca accidente rutiere", ne-a spus comisarul sef, Sandel Doaga, seful politiei vrincene. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.