Ultima oră

POLITICA: Mircea Geoana spune ca parlamentari ai PSD au votat Guvernul din cauza unor zvonuri ca vor fi anticipate

Ziarul de Vrancea
24 dec 2009 657 vizualizări
Liderul PSD Mircea Geoana a declarat miercuri seara, cu referire la voturile primite in plus de Guvern peste numarul parlamentarilor majoritatii constituite,ca "a circulat o intoxicare extrem de puternica" privind dizolvarea Parlamentului si ca unii senatori si deputati "au fost mai slabi de inger".

"A circulat o intoxicare extrem de puternica si de binefacuta as putea spune, care a circulat prin grupurile parlamentare, si la noi si la PNL, si cred ca si la UDMR si PDL, in care se spunea ca planul autentic al domnului Basescu era de fapt picarea acestui Guvern si declansarea de alegeri anticipate. Evident ca nu era asa de usor de crezut un astfel de scenariu, dar vreau sa va spun, ca la unii parlamentari, a tinut", a spus Geoana, citat de NewsIn.


Liderul PSD a spus ca "cea mai simpatica actiune de intoxicare a fost cam cu un sfert de ora inainte de inceperea votului. A inceput un zvon puternic in Parlament, care spunea ca sunt minus noua, adica le mai lipsesc 9 voturi ca sa poata sa aiba cei 236 ca sa treaca. Deci este posibil ca unii sa fi fost mai slabi de inger si sa fi crezut ca acest vot ar putea fi util", a mai spus Geoana.



de D.G. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.