Ultima oră

Cluburile asteapta petrecaretii de Craciun

Ciprian Fânaru
24 dec 2009 1222 vizualizări
Cluburile Extrem, Times, Matrix sau Apollo au pregatit seri de distractie la maxim

Cluburile, restaurantele si pub-urile nu-si iau liber de sarbatori. Asa se face ca acestea sint deschise si in perioada Craciunului si incearca sa ofere distractii incadrate "in sezon". Asa cum clubul Apollo Exclusive v-a obisnuit si anul trecut, de Craciun vor fi multe surprize, toate invelite intr-o atmosfera de distractie prelungita. Printre invitati se numara Sean Jay Dee impreuna cu tobosarul, Zanga si multe alte surprize. Sint patru nopti in care cei de la Apollo spun ca vor crea ceva diferit. Intre 24 si 27 decembrie sint programate "4 Night of Christmas", iar in seara de 25 special guest va fi Sean Jay Dee. Cunoscut publicului ca fiind rezidentul clubului Hypnotic din Iasi, de curind are o rezidenta in clubul Divino "" Galati. Si petrecerea organizata de focsanenii de la clubul Times dureaza trei nopti. Daca pina acum serile aveau o tematica stabilita, de aceasta data Craciunul va fi tema generala care va da tonul distractiei. In aceasta seara, cei care vor merge in pub vor putea asculta colinde, nelipsind chitaristii care vor da o tenta melodica speciala Ajunului. Vineri, in prima seara de sarbatoare oficiala, pubul va primeste cu frumoasele Craciunite, iar mosul nu va lipsi si va isi va face datoria de a imparti daruri celor care au fost mai mult sau mai putin cuminti in 2009. Distractia va continua in aceleasi coordonate si in cea de-a doua seara de Craciun. Locuri mai sint, la fel si timp pentru rezervari. Evenimentele de la Extrem incep de asemenea diseara de la ora 22.00, cu Girls"â„¢ Night, cel mai extravagant dance show cu cea mai traznita trupa - La Reina Mala&Friends, cu cadouri si surprize in ajun de Craciun. Intrarea ii costa 10 lei pe baieti si 5 lei pe fete. Craciunul la Extrem inseamna serile de 25 si 26 decembrie, de la aceeasi ora de start. In afara de megasurprize, animatoare si animatori, organizatorii mai anunta concursuri, premii si cadouri de Craciun. Pe 27 decembrie vine vremea unei petreceri speciale de Sfintul Stefan, cu cea mai sexy DJ-ita a momentului, Miky Love "" Super Sexy Lady DJ. Pentru petrecareti, startul nebuniei se da la ora 23.00. Petrecaretii pot petrece si la Clubul Vox, dar si la Intim, unde vor concerta cei de la Provincialii in seara de Craciun. Si Clubul Matrix din Odobesti ii asteapta vineri pe iubitorii de muzica buna, cu Puya, care vine intr-un concert special, dupa cum ne-a spus managerul Florin Gheorghita, iar intrarea costa 20 de lei. Si simbata se anunta un show incediar cu animatoare. Fetele au intrarea gratuita, baietii platesc 10 lei, dar cei mai buni dansatori primesc bauturi din partea casei. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.