Ultima oră

Info-Mos Craciun

Ziarul de Vrancea
24 dec 2009 891 vizualizări
Stiri despre Mos Craciun

1.842 de lei de la pompieri pentru DGASPC


Pompierii vrinceni s-au gindit in acest an si la persoanele neajutorate care se chinuiesc sa supravietuiasca de pe o zi pe alta. Astfel, dupa ce au mers la Centrul de Transfuzii Sanguine Vrancea si au donat singe, bonurile cistigate au fost donate celor aflati in nevoi. Bonurile valorice primite de donatori, echivalentul sumei de 1.842 lei, au fost predate Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului pentru a fi redistribuite catre cei care au intr-adevar nevoie de ele in aceste zile. (R. M.)


Daruri si colinde pentru micutii jandarmilor


Copiii cuminti ai jandarmilor au primit cadouri de la Mos Craciun, batrinul venind la Inspectorat pentru a vorbi cu cei mici si pentru a le lasa cadouri. Nu doar cei mici au primit Craciunul cu daruri si colinde interpretate de micuti artisti de la Palatul Copiilor Focsani, condusi de Valea Petre. Produse alimentare traditionale au primit si veteranii si vaduvele de veteran de razboi jandarmi. "în speranta ca prin gestul lor jandarmii vrinceni au reusit sa aduca un zimbet pe chipul copiilor si batrinilor (veterani si vaduve de razboi), dorim sa uram tuturor Sarbatori Fericite si un An Nou Fericit!", a transmis lt. Sorin Hunea, purtatorul de cuvint al Jandarmeriei . (I. C.)


Cadouri pentru asistatii din judet


Institutia Prefectului va distribui cu prilejul sarbatorii Craciunului si a Anului Nou daruri pentru copiii si persoanele asistate in institutiile de protectie sociala din judet. In total, 406 de adulti si 1.234 de copii vor primi daruri constind in alimente si dulciuri. Suma necesara acestui demers este de 70.500 de lei. (M. B.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.