Ultima oră

Agentii care pastreaza valori au fost vizitati de politisti

Raluca Manolache
24 dec 2009 891 vizualizări
Unitatile care manipuleaza si pastreaza valori au fost verificate de politisti in aceasta perioada.

Avind in vedere faptul ca in aceaste zile cresc masa monetara si bunurile de valoare aflate in circulatie, politistii de la Serviciul de Ordine Publica au acordat o atentie deosebita masurilor menite sa asigure desfasurarea in conditii optime a operatiunilor de manipulare, pastrare si vehiculare a valorilor. Politistii au mers in centre comerciale, supermarketuri, casierii, puncte de schimb valutar si amanet, magazine, depozite de marfuri si la alti detinatori de valori. In Vrancea, oamenii legii au verificat 150 de agenti economici, dar nu s-a aplicat nici o sanctiune pentru ca in aceasta perioada de criza patronii au mai multa grija de bani. "Au fost efectuate controale la agentii economici care pastreaza, manipuleaza si transporta valori monetare astfel incit sa nu avem incidente nefericire. Nu au fost dispuse masuri de sanctionare intrucit neregulile constatate sint abateri minore si nu au necesitat sanctiuni", a mentionat comisarul sef Vasile Marin, seful Serviciului de Ordine Publica din cadrul IPJ Vrancea. Politistii subliniaza necesitatea folosirii echipajelor de escorta si insotire in special in exteriorul localitatilor pentru autospecialele de transport valori si instruirea zilnica la plecarea in cursa a personalului insotitor. Si respectarea componentei aprobate a dispozitivelor de protectie a transporturilor este deosebit de importanta. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.