Ultima oră

Infopol

Ziarul de Vrancea
24 dec 2009 1138 vizualizări
Ministiri din judetul nostru

Straoane: Batrina decedata


O femeie din comuna Straoane a murit in conditii necunoscute. Pe 22 decembrie, politistii au fost sesizati despre faptul ca in curtea unei case nelocuite se afla cadavrul unei femei. Oamenii legii au descoperit-o pe

Paraschiva Sandu, de 76 ani, din localitate, cunoscuta cu afectiuni psihice, iar din primele verificari efectuate a rezultat ca aceasta, la lasarea serii, fusese vazuta de localnici umblind pe la portile caselor. Pe corpul femeii nu au fost gasite urme de violenta. (D. C.)


Scandal cu cutitul dupa ce s-a certat cu un coleg


Un focsanean de 27 de ani este acuzat de utraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii si ordinii publicii, precum si port ilegal de cutit, dupa ce a provocat un scandal pe 27 iulie. Potrivit anchetatorilor, in ziua respectiva, Marian Enache a baut citeva paharele, iar de aici si pina la a se certa cu un coleg de munca n-a mai fost decit un pas. Se pare ca cearta a fost ceva mai puternica, pentru ca Enache a plecat pina acasa, de unde s-a intors cu o coasa si un cutit la casa la care lucra. Aici, tinarul a inceput sa faca scandal si si-a amenintat cu moartea colegul, salvarea acestuia venind de la un alt coleg care lucra la acea casa. In rechizitoriu se mai arata si ca Enache a plecat in urmarirea colegului care fugise de amenintarile lui, insa din fericire acesta a reusit sa scape. (N. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.