Ultima oră

LIFE: Caru' cu Vedete 22.12.2009

Ziarul de Vrancea
22 dec 2009 725 vizualizări
Mihaela Radulescu "M-am vazut cu Dani mai des decat cred unii"; Mircea Badea, in pielea goala in Piata Victoriei; Tila Tequila este insarcinata cu copilul fratelui sau; EBa si Syda cauta de zor verighete

Mihaela Radulescu "M-am vazut cu Dani mai des decat cred unii". Vedeta, care s-a mutat la Monaco impreuna cu fiul ei, Ayan, nu l-a neglijat nici pe iubitul ei, Dani, ramas in tara. Mihaela sustine ca intalnirile lor nu au fost putine. Si ca distanta nu reprezinta o piedica in calea fericirii lor. Mihaela Radulescu a socat pe toata lumea atunci cand, in urma cu sase luni, a luat decizia de a se muta la Monaco, impreuna cu fiul ei, Ayan, si de a renunta astfel la cariera in televiziune. Multi si-au inchipuit atunci ca relatia dintre Mihaela si Dani Otil se va raci, datorita distantei, insa lucrurile nu au stat nici pe departe asa. "Eu si Dani ne-am vazut mai des decat isi imagineaza cei care ne-au tot comentat si ne-au tot despartit. Ne descurcam, distanta a tinut in viata multe relatii de iubire", a declarat vedeta pentru revista Story, inchizand astfel gura barfitorilor. Integral in Click.


EBa si Syda cauta de zor verighete. Bat clopote de nunta pentru mezina presedintelui! Logoditi de trei luni, Elena Basescu si Bogdan Ionescu, alias Syda, si-au cautat verighete-unicat la luxosul magazin Vendome, din incinta Hotelului Radisson SAS, din Bucuresti. Elena Basescu este indragostita lulea de prosperul om de afaceri Bogdan Ionescu si iata ca deja a inceput pregatirile pentru nunta programata in primavara anului viitor. Admiratori infocati ai bijuteriilor de lux, mezina presedintelui si logodnicul ei sunt preocupati pana peste cap sa-si gaseasca verighetele perfecte. Astfel, ei au dat o raita, duminica seara, la hotelul Radisson SAS, unde au "scanat", indeaproape, vitrinele magazinului Vendôme, scrie Click.


Brittany Murphy, ucisa de aceleasi medicamente ca si Michael? Chinuita de dureri dupa mai multe operatii estetice, actrita Brittany Murphy, moarta duminica la numai 32 de ani, devenise dependenta de aceleasi calmante pe care le folosea Michael Jackson. Murphy folosea Vicodin si alte substante pentru a suporta durerile, iar unii apropiati considera ca acestea ar fi cauza infarctului care a omorat-o atat de neasteptat. "Erau multe, multe retete de medicamente in casa", a declarat o sursa, citata de ziarul britanic The Mirror, care a mai spus ca Murphy s-a simtit tot mai rau cu cateva ore inainte de a muri. Integral in Click.


Mircea Badea, dezbracat si cu pene la fund in fata Guvernului. Cunoscuta vedeta de televiziune a socat din nou printr-un gest traznit. Mircea Badea s-a dus doar in niste boxeri in fata Guvernului pentru a-si onora pariul pierdut cu Emil Boc si Radu Berceanu. Mircea Badea declarase intr-o emisiune anterioara ca va iesi gol in fata Guvernului, cu pene la fund, daca se va inaugura 1 km din Autostrada Transilvania pana la 1 Decembrie. Cum pariul a fost pierdut, realizatorul emisiunii "In gura presei" de pe Antena 3 a prezentat dovada video chiar in emisiunea sa de luni seara, scrie AutoDigest.ro.


Mihai Morar nu rateaza nicio ocazie sa o ia peste picior pe Marina Dina. Mare admiratoare de UGG-uri, blonda a defilat prin studio avand pe fundal remarca lui Morar: "Cum poate cineva sa aiba fantezii erotice cu cineva care e incaltat in botosii astia?" Cu toate ca Marina Dina este populara, pe Mihai Morar nu il impiedica nimic sa fie sarcastic si face referire la perioada in care facea parte din trupa Dolls. "Vezi, daca ramaneai la trupa Dolls, stateai si tu la petreceri mondene, nu te intorceai cu taxiul in Dristor", a ironizat-o Mihai Morar pe asistenta sa, Marina Dina. Integral in Cancan.


Oana Zavoranu da in judecata firma de productie. Oana Zavoranu vrea sa actioneze in justitie firma care ii produce emisiunea de la OTV. Dupa ce weekendul trecut i-a acuzat pe reprezentantii acestei companii ca fura din banii alocati show-ului, nevasta lui Pepe a descoperit si alte nereguli. Scandalul dintre Oana Zavoranu si casa de productie Mamitzu Production a izbucnit in weekendul trecut. Conflictul dureaza insa de mai multe zile si a debutat cu un accident relativ minor. Cu aproximativ o saptamana in urma, pe cand ii facea o farsa fostului senator Marius Marinescu, Oana, deghizata in babuta, a fost muscata de cainele politicianului, iar colegul ei, care juca rolul unui hot, s-a ales cu buza sparta, dupa ce trecatorii l-au aruncat la pamant, scrie Libertatea.


Tiger Woods, santajat de o amanta. Jamie Jungers, o chelnerita cu care jucatorul de golf Tiger Woods si-a inselat sotia timp de doi ani, l-a santajat cand acesta a vrut sa o paraseasca fara a-i "umfla" conturile din banci. Astfel, ea l-a fotografiat gol si in coma alcoolica, apoi i-a cerut multi bani pentru a nu-i spune sotiei sportivului, scrie Libertatea.


Tila Tequila este insarcinata cu copilul fratelui sau. "Anunt important! Voi deveni o mama surogat pentru fratele meu si sotia acestuia! Acesta este cadoul meu de Craciun pentru ei. Sunt insarcinata!" a scris Tila pe Twitter. Vedeta bisexuala Tila Tequila a lansat un anunt bomba pe internet, mai exact pe contul ei de Twitter, pe 19 decembrie. Diva MTV sustine ca este insarcinata. Aceasta veste vine dupa doar doua saptamani de cand si-a anuntat logodna cu mostenitoarea Johnson & Johnson, Casey Johnson. De asemenea, ea a mai dezvaluit ca ii face "un cadou care ii va schimba viata pentru totdeauna", scrie Libertatea.


de S.P. HotNews.ro




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.